Udgivet i

Uundværlige grillredskaber

grillriste fra Tramontina

Grillriste til alle typer mad

Noget af det mest uundværlige til grillen er grillriste, som findes i et utal af variationer, og kan bruges til alt. Grillriste er dog især perfekte til grøntsager og fisk, som skal grilles separat fra det rå kød på grillen, eller måske ikke skal have så lang tid på grillen. 
Grillriste fra Tramontina har mange lækre detaljer som for eksempel låg, så du er sikker på, at indholdet bliver i risten og ikke falder ned i grillen. Ved at anvende grillriste, slipper du også for, at maden brænder fast på grillen, hvilket især kan være et problem, når man griller fisk. Med fiskegrillristen fra Tramontina slipper du for dette, da fisken slet ikke er i kontakt med selve grillen, og derfor heller ikke kan brænde fast på grillens rist.     

Du kan se alle vores typer af grillriste her 

 

Steaksæt og grillspyd

Det kan være en rigtig god idé at købe et sæt, der indeholde forskelligt tilbehør som forskæregaffel, forskærekniv, grillbørste og grillspartel. Så er du godt dækket ind, og har det mest basale udstyr til en god grillaften. Grillspyd er også en rigtig god idé, da dette giver uanet mulighed indenfor madlavning. Grillspyd fra Tramontina kan anvendes flere gange, og er derfor et rigtig godt køb fremfor de billige grillspyd i træ, der kun holder til at blive brugt en enkelt gang. Hos Roba har vi flere forskellige typer af grillsæt, så du finder helt sikkert lige det, der passer perfekt til dit behov.

Rengøring af din grill

At gøre sin grill ren behøves ikke at være et stort og uoverskueligt projekt. Hvis man renser grillristen hver gang man har brugt den, er man allerede godt på vej, og slipper for at bruge unødig lang tid på rengøring. 

Gør grillristen ren, mens den stadigvæk er lidt varm. Man skal selvfølgelig ikke brænde sig, så sørg for at risten har en god middeltemperatur, og børst den med en god grillbørste. Når risten er kølet helt af, kan du fjerne den fra grillen og skyller efter med vand og sæbe. 

En meget beskidt grillrist kræver lidt ekstra. Smør den godt ind i brun sæbe og læg den i en sort plastiksæk. Luk posen tæt om risten og lad den trække natten over. Næste dag kan sæben vaskes af med rent vand, og der kan eventuelt suppleres med lidt sæbe. Alternativt kan risten også kommes i opvaskemaskinen. 

Mangler du grillredskaber?

Hos Roba har vi et kæmpe udvalg af grillredskaber og tilbehør til din grill. Klik her og bliv inspireret til din næste grillaften.