Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Champagneglas i krystal til livets store og små begivenheder

Livet er en gave i sig selv og det skal fejres regelmæssigt.

Dog er der også mange store som små øjeblikke der kræver bobler. Det kan være du har haft en god dag på kontoret hvor i har fået en god ordre i hus eller en ven eller en af familien har dimission og skal fejres, det nye år skal bydes velkommen, en vigtig eksamen er bestået eller når bryllupsdagen skal fejres.

Der er et utal af begivenheder der kræver at man finder de sprudlende bobler frem og popper champagnen.

Netop smagen af den gode champagne er med til, at markere noget helt særligt og specielt. Og til de store øjeblikke kræver det man har sine champagneglas i orden også.

Champagne bør nemlig serveres elegant og stilfuldt og i de helt rigtige glas.

"Come quickly, I am tasting the stars!" - Dom Pérignon

Champagneglas i krystal af høj kvalitet

Alle vores champagneglas hos ROBA er lavet i krystalglas, hvilket betyder at kvaliteten er i top, og at glasset er mere holdbart end andre typer glas. Vi har udvalgt vores udvalg af champagneglas nøje og tilbyder et godt udvalg af utrolig stilfulde holdbare glas der passer til enhver anledning.

Vores champagneglas er fra følgende brands: AMOROSO, LARA, SANDRA og Bravo.

Alle 4 glas er et  utrolig simple glas. Med sit klassiske og enkle design passer de til enhver festlig anledning. Glasset er lavet til at blive brugt, og blandt andet derfor er det også produceret i krystal, der gør det solidt og holdbart. Derfor kan du også trygt bruge de viste glas, der er mere holdbart end almindeligt glas. 

Flute, Tulip og Coupe

Af champagneglas typer vægter eksperterne mellem tre typer af glas. Flute, Tulip og Coupe modellen.

Flute-glasset er betegnet som det traditionelle glas, som får en nydelige bobler til at fremstå elegant. Selve glasset er et højt slankt glas, med en flot mellemlang stilk. Fluteglasset er kendetegnet ved at have et ru punkt i bunden, som får ens bobler til at stige op i champagneglasset i en række perlekæder af bobler.

Tulip-glasset er det klassiske champagneglas og er også eksperternes fortrukne champagneglas. Tulip har en lidt bredere åbning end flute-modellen. Er man vært for en reception eller en fin middag hvor champagnen bliver hældt op i god tid, er Flute og Tulip den model du skal vælge, da de holder på boblerne i længere tid end andre glas.

Coupe-glasset er kendetegnet for det mere vintage design og var meget populær i ”gamle dage”. Man ser dog der kommer mere og mere frem igen. Modellen følger lidt den generelle trend som de klassiske krystalglas. Coupe-glasset er også oplagt til andre drinks såsom Margaritas og Daiquiris. Ydermere er til elegante små portionsanretninger såsom forretter og desserter. 

Gå gerne på opdagelse i vores udvalg af champagneglas. Mangler du ikke champagneglas men andre krystalglas til en anden anledning?

Så se gerne vores store udvalg af krystalglas her. 

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Close Menu
0
×
×

Cart