Lageret sender varer som normalt

Champagneglas i krystal til livets store og små begivenheder

Livet er en gave i sig selv og det skal fejres regelmæssigt. Dog er der også mange store som små øjeblikke der kræver bobler. Det kan være du har haft en god dag på kontoret hvor i har fået en god ordre i hus eller en ven eller en af familien har dimission og skal fejres, det nye år skal bydes velkommen, en vigtig eksamen er bestået eller når bryllupsdagen skal fejres.
champagneglas

Champagneglas i krystal af høj kvalitet

Alle vores champagneglas hos ROBA er lavet i krystalglas, hvilket betyder at kvaliteten er i top, og at glasset er mere holdbart end andre typer glas. Vi har udvalgt vores udvalg af champagneglas nøje og tilbyder et godt udvalg af utrolig stilfulde holdbare glas der passer til enhver anledning. Vi har fire slags champagneglas: AMOROSO, LARA, SANDRA og BRAVO. Alle fire glas er utrolig simple, og med deres klassiske og enkle design, passer de alle perfekte til enhver festlig anledning.

Den rigtige type champagneglas

Der er et utal af begivenheder der kræver at man finder de sprudlende bobler frem og popper champagnen. Netop smagen af den gode champagne er med til, at markere noget helt særligt og specielt. Og til de store øjeblikke kræver det man har sine champagneglas i orden også. Champagne bør nemlig serveres elegant og stilfuldt og i de helt rigtige glas.

Når det kommer til champagneglas taler man om tre forskellige modeller: Flute, Tulip og Coupe. 

Flute

Flute champagneglasset er betegnet som det traditionelle glas, som får nydelige bobler til at fremstå elegant. Selve glasset er et højt slankt glas med en flot mellemlang stilk. Fluteglasset er kendetegnet ved at have et ru punkt i bunden, som får ens bobler til at stige op i champagneglasset i en række perlekæder af bobler.

Tulip

Tulip champagneglasset er det klassiske champagneglas og er også eksperternes fortrukne champagneglas. Tulip har en lidt bredere åbning end flute-modellen. Er man vært for en reception eller en fin middag hvor champagnen bliver hældt op i god tid, er Flute og Tulip den model du skal vælge, da de holder på boblerne i længere tid end andre glas.

Coupe

Coupe champagneglasset er kendetegnet for det mere vintage design og var meget populær i ”gamle dage”. Man ser dog der kommer mere og mere frem igen. Modellen følger lidt den generelle trend som de klassiske krystalglas. Coupe-glasset er også oplagt til andre drinks såsom Margaritas og Daiquiris. Ydermere er det perfekt til elegante små portionsanretninger såsom forretter og desserter. 

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder