Lageret sender varer som normalt

Om Roba

– hvor kvalitet og god service går hånd i hånd!

Hos Roba har vi rundet 3.000 tilfredse kunder, hvilket vi er utrolig stolte over. Mange af disse kunder giver os utrolig feedback på trustpilot.dk, og det er vi meget glade for. Men glade kunder kommer ikke af sig selv, og hver eneste dag gør vi alt for at leve op til vores gode ry. 
Derfor tilbyder vi også grundig og individuel rådgivning, der er baseret på vores brede ekspertise. Vi er altid klar til at hjælpe, og uanset hvad din henvendelse drejer sig om, lover vi at svare så hurtigt som muligt.

Hvem er vi?

Roba er en online isenkræmmer med base i Aabenraa. 
Hos os kan du få alt i hjemmet lige fra stiger og stilladser til vaser og grydeskeer. Vi sælger udelukkende kvalitetsprodukter fra nogle af de bedste internationale brands, og derfor kan du også være sikker på altid at finde produkter, hvor både kvalitet og design er i top.

Produkter i topkvalitet

Hos Roba har vi udelukkende produkter af topkvalitet fra nogle af de bedste brands. 
Mange af vores brands er vi eneforhandler på, hvilket betyder at produkterne er unikke og kun forhandles ganske få steder. 
Blandt nogle af vores mest populære brands findes brasilianske Tramontina, tyske Sandra Rich og spanske Regas, der er produkter af allehøjeste kvalitet til de bedste priser.  

Både til private og professionelle

På grund af den høje kvalitet, kan alle vores produkter både anvendes til privat og til professionelt brug. 
Mange af vores produkter sælger vi til restauranter, caféer og storkøkkener, som ønsker gode produkter, der samtidig er præsentable og flotte. Især vores Tramontina bestik bliver efterhånden brugt på mange restauranter i Danmark, da det både er praktisk og stilfuldt, og passer ind i enhver stil. 
Også privat er Tramontina blevet rigtig populært i Danmark, hvor især grillbestikket er ved at vinde frem på de danske terrasser.   

Altid god service!

Hos Roba har vi altid fokus på rådgivning, sparring og vejledning. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og er kendt for at levere ydelser til aftalt tid samt en service udover det normale. Som kunde hos os skal du derfor kunne mærke, at vi er med dig hele vejen – også efter at vi har leveret. Hos os er du nemlig altid vigtigst 🙂

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder