5 uundværlige pander til ethvert køkken

Når man laver mad, er det vigtigt at have udstyret i orden. De rigtige gryder og pander gør nemlig madlavningen både nemmere og sjovere. For at kunne lave god mad, behøver du dog ikke et helt skab fyldt med udstyr. Invester i få gode pander, der kan bruges til alt, og du er allerede godt på vej til at kunne kaste dig ud i nye kulinariske eventyr. 

 

Her har vi samlet et lille udvalg, der består af 5 rigtige gode og uundværlige pander. Nogle af dem kan bruges til alt, og andre er mere specificeret til for eksempel fisk.
Alle har dog det til fælles, at de er af super høj kvalitet, samtidig med at designet er i top.

 

Tjek vores store udvalg af gryder og pander ud og lad dig inspirere.

Den klassiske stegepande

Den klassiske stegepande er et ‘must-have’ i ethvert køkken. Stegepanden kan anvendes til alt, og er et rigtig godt allround-redskab i køkkenet. Brug den både til spejlægget om morgen, og til den gode bøf til aftensmaden – mulighederne er uendelige! 

Skal du kun have én pande, skal det være den klassiske stegepande. Den kan anvendes til alt, og er rt rigtig godt køb, som du kan have glæde af i mange år fremover. 

Vi har et stort udvalg af stegepander, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst hjem til dig. 

Mangler du også gryder?
Fortvivl ej, vi har et stort udvalg af lækre gryder.

Den uundværlige grillpande

En grillpande er et perfekt redskab, hvis du ikke vil stå og fryse ude ved grillen, eller simpelthen bare ikke har mulighed for at grille på en rigtig grill. Med en grillpande opnår du nemlig den samme effekt, som på en grill, og uanset om du steger kød eller grøntsager, kan du være sikker på at de får den helt rigtige sprødhed, der er kendetegnet ved mad, der har været på grillen. 

Tricket ved en grillpande er, at rillerne i panden løfter kødet og leder saften væk. På den måde steget kødet ikke i sit eget fedt, men bliver i stedet grillet, som det ville blive på en rigtig grill.  
Det samme er gældende for grøntsager, der også får den lækre sprøde smag, der ellers kun kan opnås på en grill.

En grillpande er altså et godt supplement til en rigtig grill, og kan hjælpe dig med at opnå smagen af grill selvom det er en kold og regnfuld vinterdag. 

Vi har flere forskellige typer af grillpander, du trygt kan lade dig blive inspireret af til din næste grillaften uden grill 🙂 

Fiskepande - perfekt til stegning af fisk

En fiskepande er perfekt til dig, der ofte tilbereder fisk, men synes at det kan være noget bøvl at stege fisk på en almindelige pande. 
En fiskepande er udformet, så der er plads til enten et par hele store fisk eller mange små. Derudover er panden udstyret med non-stick belægning, der gør at fisken nemt slipper og ikke hænger fast, som det ellers kan være tilfældet med mange andre pander. 
Netop udformningen og belægningen er dét, der gør en fiskepande helt perfekt til stegning af fisk, og det er også det, der adskiller fiskepanden fra andre pander.

Stegepande med høje kanter

 

En stegepande med høje kanter er et rigtig godt redskab, hvis man steger grøntsager eller svitser kød. De høje kanter gør det nemt at vender indholdet på panden uden at man pludselig har mad udover hele køkkengulvet. 

En pande med høje kanter har uanet muligheder, og er derfor også en rigtig god type pande at have i sit køkken.

Denne type pande kommer i mange forskellige størrelser og designs. Vi har et stort udvalg, og vi er sikre på, at du finder lige præcis den pande, der passer perfekt hjem til dig.  

Den fantastiske wok

En wok er fuldstændig uundværlig i et køkken. Mange laver wokretter i en stegepande med høje kanter, men sådan en pande giver aldrig den wok-effekt, som en ægte wok gør. Det geniale ved en rigtig wok er nemlig, at madlavningen går meget hurtigt sammenlignet med, hvis man bruger en almindelig pande. 

Med en wok er der uanet muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Dog er en wok især velegnet til klassiske asiatiske retter, hvor grøntsager og velsmagende krydderier er i fokus. Man kan også lave kødretter, retter med skaldyr, nudler og meget andet i en wok. Det er helt op til ens fantasi og kreativitet.

Find mere inspiration her:

Få Inspiration her

Klapstiger til alle behov

Klapstiger til alle behov Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller skal nå noget på øverste hylde.

Læs mere »
Efterårshygge
Få Inspiration her

Efterårshygge

Kom i efterårsstemning med produkter fra Sandra Rich Efteråret er så småt på vej. Dagene går på hæld, og træernes blade skifter til den brændte

Læs mere »
Tapasinspiration
Få Inspiration her

Det perfekte tapasudstyr

Det perfekte tapas udstyr Mangler du inspiration til tapasbordet? Søger du det perfekte udstyr eller ideer til, hvad du kan servere din tapas i og

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv