Udgivet i

5 uundværlige stegepander

Risoli-Gastropan-LePignatte-pande-1

Den klassiske stegepande

Den klassiske stegepande er et ‘must-have’ i ethvert køkken. Stegepanden kan anvendes til alt, og er et rigtig godt allround-redskab i køkkenet. Brug den både til spejlægget om morgen, og til den gode bøf til aftensmaden – mulighederne er uendelige! Skal du kun have én pande, skal det være den klassiske stegepande. Den kan anvendes til alt, og er rt rigtig godt køb, som du kan have glæde af i mange år fremover. Vi har et stort udvalg af stegepander, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst hjem til dig.

Fiskepande – Perfekt til stegning af fisk

En fiskepande er perfekt til dig, der ofte tilbereder fisk, men synes at det kan være noget bøvl at stege fisk på en almindelige pande. En fiskepande er udformet, så der er plads til enten et par hele store fisk eller mange små. Derudover er panden udstyret med non-stick belægning, der gør at fisken nemt slipper og ikke hænger fast, som det ellers kan være tilfældet med mange andre pander. Netop udformningen og belægningen er dét, der gør en fiskepande helt perfekt til stegning af fisk, og det er også det, der adskiller fiskepanden fra andre pander.

Sauterpande med høje kanter

En stegepande med høje kanter er et rigtig godt redskab, hvis man steger grøntsager eller svitser kød. De høje kanter gør det nemt at vender indholdet på panden uden at man pludselig har mad udover hele køkkengulvet. En pande med høje kanter har uanet muligheder, og er derfor også en rigtig god type pande at have i sit køkken. Denne type pande kommer i mange forskellige størrelser og designs. Vi har et stort udvalg, og vi er sikre på, at du finder lige præcis den pande, der passer perfekt hjem til dig.

Den fantastiske wok

En wok er fuldstændig uundværlig i et køkken. Mange laver wokretter i en stegepande med høje kanter, men sådan en pande giver aldrig den wok-effekt, som en ægte wok gør. Det geniale ved en rigtig wok er nemlig, at madlavningen går meget hurtigt sammenlignet med, hvis man bruger en almindelig pande. Med en wok er der uanet muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Dog er en wok især velegnet til klassiske asiatiske retter, hvor grøntsager og velsmagende krydderier er i fokus. Man kan også lave kødretter, retter med skaldyr, nudler og meget andet i en wok. Det er helt op til ens fantasi og kreativitet.