Lageret sender varer som normalt

Krystalglas til ethvert hjem

Krystalglas fra Roba kommer i forskellige modeller og til forskellige anledninger. Du finder vinglas, champagneglas og cocktailglas. Alle af unik kvalitet.
Veldækket bord Roba

Hvad er krystalglas?

Krystalglas kan til en forveksling godt ligne almindeligt glas, og det kan da umiddelbart også være svært at se forskel. Man skal nemlig have glasset i hånden og veje det og se glassets tykkelse, for at bedømme om det er krystalglas eller almindeligt glas. Krystalglas er tungere end almindeligt glas, blandt andet fordi at krystalglas også er tykkere. 

Klassiske krystalglas var super moderne for år tilbage, hvor det var en fin type glas, der ikke blev brugt til hverdag. Krystalglas er på vej tilbage, og nu i et utal af versioner ligefra vandglas og vinglas til ølglas og drinksglas. Glassene er solide og mere holdbare end almindelige glas. De kan tåle at blive brugt, og er derfor perfekte som hverdagsglas. 

Her på siden har vi samlet vores krystalglas.

Drikkeglas – stilfuldt design

Drikkeglas lavet af krystalglas er perfekte til hverdagen, og kan tåle at blive brugt. Hos Roba fører vi de tre typer Lara, Amoroso og Sandra, der alle er super stilfulde og samtidig klassiske i deres design. 

Udover at blive brugt som hverdagsglas, kan alle tre typer af drikkeglas også uden problemer bruges, når der skal være fest eller dækkes fint op. 

Se alle vores fine drikkeglas.

cocktailglas

Cocktailglas – Så alt spiller

En god aften bliver bare meget bedre, hvis du serverer lækre drinks i rigtige cocktailglas. Der findes et utal af forskellige drinks, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke drinks du kan eksperimentere med. Du kan selvfølgelig også gå helt klassisk med en margarita, martini, strawberry daiquiri, mojito eller en anden kendt drink. Cocktailglassene i krystalglas passer til enhver anledning og til alle typer drinks. Skal det være ekstra festlige, kan du pynte med for eksempel frisk frugt, mynteblade eller citron. Og husk is, både knust og som terninger. I nogle drinks bruger man nemlig knus is, mens man i andre hellere skal bruge isterninger.      

Tag et kig på vores cocktailglas og bliv inspireret til din næste drink.

Champagneglas – Fejr de vigtige livsbegivenheder

Er der noget, der skal fejres, skal der champagne til! Om det er nytåret eller en anden glædelig begivenhed, er det vigtigt at have gode champagneglas. Hos Roba har vi flere forskellige typer af champagneglas, både de klassiske og de lidt mere specielle. Og vi har helt sikkert en type glas, der passer til lige præcis din glædelige begivenhed.

Vi er sikker på, at vi har et champagneglas, der passer lige til dit behov.

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder