Induktionspander i høj kvalitet

Hvad er induktion? Induktionspander er uundværlige i et køkken, og der er utrolig mange fordele ved at lave mad på et induktionskomfur. De færreste ved dog, hvad det egentlig er, der gør induktion så smart. Et induktionskomfur virker ved, at der sendes vekselstrøm gennem en spole under hver induktionskogeplade. På den måde induceres hvirvelstrømme i bunden af den pande eller gryde, der placeres på komfuret. Dette kræver selvfølgelig bare, at panden eller gryden er lavet af et materiale, der er magnetisk. Hvirvelstømmene opvarmer det magnetiserbare materiale, og dermed også det indholdet på panden eller i gryden. Det er nemt at teste, om ens pander virker til induktion. Sæt en magnet under bunden på panden, og se om den kan sidde fast. Gør den det, virker panden på en induktionskomfur.

Induktionspander fra World’s Best Pan – en gaveidé der altid holder

Skal du give en gave, men er tom for idéer? Så er en god induktionspande en oplagt mulighed. Pander fra World’s Best Pan kan anvendes både til hverdag og fest, og kommer i så mange udgaver, at der altid er masser at vælge imellem. Alle panderne er desuden designet til at passe i ethvert hjem, og derfor kan du også være sikker på, at en pande fra World’s Best Pan vil falde i god jord.

Induktionspander til professionelt brug

Har du en café, restaurant, eller er på anden måde erhvervsdrivende indenfor branchen? Og mangler du gode pander i dit køkken? Tag et kig på vores store udvalg af pander, hvor vi også har et stort udvalg af World’s Best Pan, der bliver anbefalet af professionelle kokke. Er du blevet interesseret i vores udvalg af pander? Så kontakt os for at høre nærmere, vi er altid klar med tips og gode råd, og vi går langt for at du skal få den bedste service.

Stegepande i topkvalitet fra World’s Best Pan

Vores induktionspander kommer alle fra World’s Best Pan, der er et anerkendt tysk mærke anbefalet af professionelle kokke fra hele verden. World’s Best Pan er et tysk kvalitetsmærke, der kombinerer tradition, solidt håndværk, moderne teknologi og ekspertise. Med de 9-10 mm tykke bunde i aluminium er man sikker på at opnå den perfekte varmefordeling, uden at panden mister varmen. Dermed undgår man også at “koge” maden i stedet for at stege den.