Udgivet i

World’s Best Pan – gryder og pander

Worlds best pan
LOGO-WORLDS-BEST-PAN

World's Best Pan

World’s Best Pan er et brand som er opstået i samarbejde med German Chefs Association og European Union of Chefs, hvor man har udviklet særligt holdbart køkkengrej.

Pander og gryderne er fremstillet således at de skal bruge mindre vand til kogning og samtidig sparer strøm, samt bevare madens vigtige vitaminer. Produkterne er fremstillet håndstøbt aluminium 9/10 bund og naturligvis non-stick. Det gør hver pande og gryde unik, samt velegnet dagligdags brug eller professionelt brug uden kvaliteten falder.

World’s Best Pan bestræber os efter at tilfredsstille vores kunder, med de ultimative kvalitets produkter. World’s Best Pan er et robust og stabilt køkkenredskab som må ejes, professionelt som privat. Panderne og gryderne kan bruges på enhver varmekilde, også induktion.

Non stick pander og gryder, er bestående af ekstrem høj kvalitets aluminium og bliver produceret i håndsstøbningsmetode, der resulterer i konstant streng kvalitetskontrol. Derfor er vores støbeproces unik og vi er stolte af at kunne dele den med dig. Yderlig har panderne et godt greb og er hurtige at opvarme. Pander og gryder tåler opvask uden slid på belægning. Alt afhængig af om du er single, en familie, eller skal holde stor fest vil der altid være en gryde eller pande i den rette størrelse. Til dig der vil lave mad som en professionelt, eller til dig der trænger til en opgradering. Du vil med garanti ikke blive skuffet over den robuste pande fra Tyskland som vil følge dig i mange år. En god og unik gaveide som alle vil elske.