Strygestål

Et strygestål giver ofte associationer til professionelle kokke, der står og svinger rundt med knivene, mens de sliber dem. Men sådan behøver du slet ikke gøre, for at slibe dine knive! Et strygestål er en rigtig godt måde til at holde dine knive vedlige, og det behøver slet ikke være så avanceret og vildt, som det ser ud på tv. Læg kniven mod strygestålet i en spids vinkel på ca. 15 grader. Kør så kniven let og forsigtigt væk fra dig, så hele knivens æg kommer i berøring med strygestålet. Skift mellem højre og venstre side af kniven, og slib 4-5 gange på hver side. Mange laver den fejl at slå kniven mod stygestålet, fordi det ser sådan ud, når kokkene gør det på tv. Men stygningen skal ske langsomt, da dette giver det bedste resultat. Samtidig skal man også huske på, at man har med skarpe knive at gøre, og derfor er det en rigtig god idé med stille bevægelse samt respekt for knivens æg.

  • Strygestål – TRAMONTINA

    249,95 kr.
    Se varen
  • Strygestål med Trægreb – TRAMONTINA

    229,95 kr.
    Se varen

Strygestål fra Tramontina

Vores strygestål kommer fra det brasilianske mærke Tramontina, der er kendt i hele verden for det lækre design og den gode kvalitet. Tramontina er især kendt for deres lækre knive med træskaft, og her passer et strygestål jo perfekt til. Er du indehaver (eller kommende indehaver) af knive fra Tramontina, skal du uden tvivl også have et strygestål, så dine lækre nye knive bliver holdt vedlige. Skal du give en gave? Så er et strygestål også en rigtig god idé! De fleste mennesker har en knivsliber, men det giver ikke den samme effekt som et strygestål, og derfor er dette også den oplagte gaveidé.

Strygestål til professionelt brug

Er du indehaver af en café, restaurant eller noget lignende? Og går du op i, at dine knive skal være de aller skarpeste? Så skal du have et strygestål fra Tramontina! Vil du også være sikker på, at have de bedste knive? Tag et kig på vores store udvalg af Tramontina, hvor vi helt sikkert har lige det, du mangler til din café eller restaurant.