Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Alle vare købt i december kan returneres helt frem til 31 januar 2019

  Håndlavet dansk design fra By Leth

  Trænger dit hjem til et frisk pust? Eller søger du ny inspiration til din bolig? By Leth er et nyt dansk design, hvor kvalitet går hånd i hånd med et solidt håndværk. Med sit stilrene og moderne look passer By Leths produkter ind i ethvert hjem.

  By Leth forener det rustikke og minimalistiske look med et elegant design, der tilføjer din bolig lidt mere kant, uden at det bliver for maskulint.

  By Leths produkter

  By Leth indeholder fire produkter, hvor dansk træ er i centrum.

  Rack Hylden er lavet i olieret nøddetræ og tilføjer dit hjem en blanding af landlig hygge og moderne minimalisme, hvad enten du placerer hylden i køkkenet eller i et af boligens andre rum. Brug hylden i køkkenet til krydderier, eller måske i stuen som magasinholder.

  Level Hanger er et simpelt ophæng, der kan anvendes i alle rum. Gør som på billedet og hæng solbriller eller ure på, brug det i køkkenet til viskestykker eller på badeværelset til gæstehåndklæder.

  Essentials Smykkeholder er et elegant ophæng, der passer perfekt til dine smykker, eksempelvis øreringe og halskæder. På den måde slipper du for æsker og smykkeskrin og kan i stedet bruge dine smykker som en del af indretningen.

  Begge ophæng er inspireret af vikingeskibe, der har taget årerne op af vandet. Hvor de skarpe kanter illustrerer skibets skrog, symboliserer messingstangen årerne, der er hævet lavt over havoverfladen.

  Gravity Knivholder er en stilfuld knivholder, der er inspireret af den nordiske maskulinitet og maritime stil. Den er derfor holdt i et simpelt og stilrent design.

  Læs mere om By Leth og produkterne her.

  Se produktet her
  Se produktet her
  Se produktet her

  Få mere inspiration her:

  Få Inspiration her

  Klapstiger til alle behov

  Klapstiger til alle behov Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller skal nå noget på øverste hylde.

  Læs mere »
  Efterårshygge
  Få Inspiration her

  Efterårshygge

  Kom i efterårsstemning med produkter fra Sandra Rich Efteråret er så småt på vej. Dagene går på hæld, og træernes blade skifter til den brændte

  Læs mere »
  Tapasinspiration
  Få Inspiration her

  Det perfekte tapasudstyr

  Det perfekte tapas udstyr Mangler du inspiration til tapasbordet? Søger du det perfekte udstyr eller ideer til, hvad du kan servere din tapas i og

  Læs mere »
  Luk menu
  0
  ×

  Kurv