Gravity Knivholder - By Leth

Håndlavet dansk design fra By Leth

Trænger dit hjem til et frisk pust? Eller søger du ny inspiration til din bolig? By Leth er et nyt dansk design, hvor kvalitet går hånd i hånd med et solidt håndværk. Med sit stilrene og moderne look passer By Leths produkter ind i ethvert hjem.

By Leth forener det rustikke og minimalistiske look med et elegant design, der tilføjer din bolig lidt mere kant, uden at det bliver for maskulint.

By Leths produkter​

By Leth indeholder fire produkter, hvor dansk træ er i centrum.

Rack Hylden er lavet i olieret nøddetræ og tilføjer dit hjem en blanding af landlig hygge og moderne minimalisme, hvad enten du placerer hylden i køkkenet eller i et af boligens andre rum. Brug hylden i køkkenet til krydderier, eller måske i stuen som magasinholder.

Level Hanger er et simpelt ophæng, der kan anvendes i alle rum. Gør som på billedet og hæng solbriller eller ure på, brug det i køkkenet til viskestykker eller på badeværelset til gæstehåndklæder.

Se produktet her
Se produktet her

Essentials Smykkeholder er et elegant ophæng, der passer perfekt til dine smykker, eksempelvis øreringe og halskæder. På den måde slipper du for æsker og smykkeskrin og kan i stedet bruge dine smykker som en del af indretningen.

Begge ophæng er inspireret af vikingeskibe, der har taget årerne op af vandet. Hvor de skarpe kanter illustrerer skibets skrog, symboliserer messingstangen årerne, der er hævet lavt over havoverfladen.

Gravity Knivholder er en stilfuld knivholder, der er inspireret af den nordiske maskulinitet og maritime stil. Den er derfor holdt i et simpelt og stilrent design.

Få mere inspiration her:

Risoli Gastropan LePignatte gryde 5
Gryder og pander

Gastropan By Risoli

Gastropan By Risoli En unik serie af gryder og stegepander fra Gastropan By Risoli Gryder og pander til private og erhverv DuPont non-stick Kvaliteten af

Læs mere »
Få Inspiration her

Klapstiger til alle behov

Klapstiger til alle behov Den praktiske klapstige skal ikke undervurderes  Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv