Lageret sender varer som normalt

Gør din altan hyggelig med vaser og skjulere

Når sommeren såsmåt begynder at banke på døren, og du har mulighed for at nyde solen på din altan, så skulle du overveje at gøre den hyggelig. Hos Roma har vi et sortiment af vaser og skjulere som kan dekorere og give liv til din altan. Med et par små stole giver du også gæsterne en mulighed for at trække med ud og kigge på mennesker som strømmer igennem gaden.
SANDRA-RICH-URTEPOTTE

Udnyt den lille altan

Om sommeren er det helt perfekt med en altan, hvor man kan sidde ud og nyde sin morgenmad, en kop kaffe eller de lange lyse aftener. Mange drømmer måske om en stor altan, hvor der både er plads til spiseplads og grill. Har man kun en lille altan, skal man dog ikke fortvivle. En lille altan kan sagtens gøres rigtig hyggelig, hvis man udnytter den på den rigtige måde og får pyntet med lidt forskellige ting.

Pynt med vaser

Har du et lille bord stående på altanen, kan det være rigtig fint at pynte med vaser. Enten kan vaserne bare pynte som de er, eller du kan have en enkelt blomst i. Måske en du selv har plukket?  Hos Roba har vi både glasvaser og vaser i keramik. Især keramikvaser kan med deres forskellige farver og faconer være rigtig hyggelige på en altan.

Urtepotteskjulere i friske farver

Urtepotteskjulere er fantastiske til en altan, og du kan både bruge dem til blomster, små buske, krydderurter og så videre. 
Hos Roba elsker vi farver, og derfor er vi også vilde med skjulerne fra Sandra Rich, der netop kommer i et væld af farver og forskellige designs. Så kan du finde lige netop den farver, der passer bedst hjem til dig. 

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder