Handelsbetingelser

Opdateret 30 / 03 – 2017

Selskabsoplysninger

Roba.dk
Kliplev Søndergade 10,
6200 Aabenraa
Telefon: 35106200
Email: kundeservice@roba.dk

Selskabets CVR-nr.: 36714948

Alle priser er inklusive moms og andre afgifter.

Betalingskort:

Hos ROBA.DK kan du betale med følgende betalingskort:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron

Der vil ikke blive trukket noget gebyr ved kortbetaling på ROBA.DK

PENGENE BLIVER FØRST TRUKKET VED AFSENDELSE AF VAREN!

HUSK AT GEMME DIN FAKTURA/KVITTERING, DA DU SKAL BRUGE DEN TIL EN EVT REKLAMATIONS SAG.

Levering

Forsendelse og levering i Danmark – Levering sker med GLS, postnord eller DHL. 

Ved bestilling af enhver vare, har Roba ret til at ændre transportøren af forsendelsen til den mest hensigtsmæssige mulighed.

Levering sker med GLS. Ved køb over kr. 399,- leverer ROBA.DK dine varer fragtfrit – under 399 koster det dog fra kr. 49,-.

Dog ved ekstra tunge forsendelser vil der blive opkrævet et ekstra gebyr for fragten. Beløbet vil fremgå af din totalpris når du acceptere købet.

Pakker bliver sendt til nærmeste pakkeshop, eller adresse. (oplyst ved bestilling)

Levering sker normalt indenfor 1-3 hverdage (lidt længere tid, hvis varen ikke er på lager).

Kunden kontaktes via e-mail hvis varen er forsinket.

Hvis ordren nægtes ved modtagelsen eller der er oplyst en mangelfuld adresse at modtageren ikke står skrevet på postkassen/ døren. Eller ikke afhentes, fratrækkes returbeløbet fragten.

Ved fejl eller mangler ved leveringen, skal vi opfordre dig til at kontakte ROBA.DK inden 3 hverdage.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på ROBA.DK.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt til følgende:

Kundeservice@roba.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Du bryder plomberingen på vare pakket i blisterpak m.m.

Returnering af vare

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post / GLS. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 200 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetaler vi naturligvis det pågældende beløb til dig. I tilfælde af en værdiforringelse af varen, hæfter køber for denne, hvilket bliver fratrukket det oprindelige købsbeløb.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen, herunder leveringsomkostninger. Bemærk at vi ikke dækker ekstra leveringsomkostninger, som følge af en anden leveringsform udover den billigste, tilbudte standardlevering. Vi refunderer betalingen uden unødige forsinkelse og senest 14 dage fra vi har registreret din returnering. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i en anden refunderingsform.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget returvaren, medmindre der forinden er fremlagt dokumentation for returneringen.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

ROBA.DK
Kliplev Søndergade 10

6200 Aabenraa
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsbehandling

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Ved fejl eller mangler på varen, kan kunden klage til ovenstående adresse, telefonnummer eller e-mail.

Kunden har 2 års reklamationsret. Kunden kan vælge at sende varen tilbage, Når du handler på ROBA.DK har du 2 års reklamationsret.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Der skal reklameres indenfor rimelig tid (max 30 dage efter  modtagelsen af varen.)

Klagebehandling

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Roba kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Du kan klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk hvis betingelserne for din klage er opfyldt.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse Kunderservice@roba.dk.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges 

Luk menu
0
×
×

Kurv