Lageret sender varer som normalt

lækker tapasopskrift til dit næste arrangement

Står du og skal holde familiemiddag, fødselsdag, datenight eller firmaevent? Så er tapas perfekt at servere, da der er rig mulighed for at være kreativ og anrette en masse forskellige lækre små retter.

Kniber det med inspirationen til tapasretterne? Så kommer vi her med forslag til delikate tapasretter, som bringer de spanske smagsløg i spil, og som vil imponere dine gæster.

 

Vi håber du bliver inspireret og har mod på at gå i krig og udfordre dine tapasevner! Så er der kun tilbage at sige klar, parat, TAPAS!

Croquetas de setas en mambo - Svampekroketter

Tid I alt: 2t 30 min

Arbejdstid: 45 min

Kan fryses: Ja

Antal personer: 8-10 stk

Indgredienser

Smapemos

Panering

Fremgangsmåde

  1. Rens svampene godt og fjern alt jord. Skær svampene i små stykker. 
  2. Varm en pande med lidt olivenolie. Når olien er varm tilsætter du dit finthakket løg.
  3. Når løgene er gyldne, tilsætter du svampene og lidt salt. Når svampene er bløde tages de af varmen.
  4. Tag en gryde og tænd på laveste varme. Tilsæt løg og svampe, og kom melet i gryden og rør omhyggeligt så det ikke brænder på.
  5. Tilsæt mælken lidt efter lidt og rør med kraftig omrøring indtil saucen har en passende fast béchamel-konsistens. Smag til med salt og peber og sæt i køleskabet i minimum 2 timer.
  6. Når dejen er helt kold, kan du forme kroketterne i den størrelse og form, du ønsker. 
  7. Pisk et æg i en skål, og fyld raspen i en anden skål med salt, peber og persille. Dyp kroketten i æggemassen først og derefter i raspen. 
  8. Fyld en gryde med olie (ca ½ fuld) og opvarm olien til ca 180°. Friter kroketterne nogle stykker ad gangen i 2-3 minutter, til de er sprøde og gyldne. Tag kroketterne op på noget køkkenrulle, så de drænes for fedt.

Tip: Voila – så har du de lækreste svampekroketter til din næste tapasmiddag! De kan med fordel holdes varme i en ovn på lav varme, og de kan anrettes med lidt parmesanost revet hen over.

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder