Gryder til induktion

Gryder til induktion er uundværlige i et køkken, og der er utrolig mange fordele ved at lave mad på et induktionskomfur. De færreste ved dog, hvad det egentlig er, der gør induktion så smart. Et induktionskomfur virker ved, at der sendes vekselstrøm gennem en spole under hver induktionskogeplade. På den måde induceres hvirvelstrømme i bunden af den gryde, der placeres på komfuret. Dette kræver selvfølgelig bare, at gryden er lavet af et materiale, der er magnetisk. Hvirvelstømmene opvarmer det magnetiserbare materiale, og dermed også det indholdet i gryden. Det er nemt at teste, om ens gryde virker til induktion. Sæt en magnet under bunden på gryden, og se om den kan sidde fast. Gør den det, virker gryden på en induktionskomfur.

  • AMT Stegeso stegegryde 40x24xH12 cm 10 L

    Stegeso Induktion i støbt aluminium – AMT Gastroguss

    Tilbud 174,95 kr.989,95 kr.
    Se varen
  • Stegeso 11L - støbt aluminium - AMT Gastroguss

    Stegeso Induktion støbt aluminium 6 L – AMT Gastroguss

    Tilbud 199,95 kr.989,95 kr.
    Se varen
  • Gryde med låg Le Pignatte – Gastropan Induktion

    Tilbud 699,95 kr.899,95 kr.
    Se varen
  • Gryde, Inkl. Grydelåg (flere størrelser) – Terranova (DOMO)

    Tilbud 249,95 kr.299,95 kr.
    Se varen
  • Gryde med låg Bold in Rock Induktion (Ø20-Ø24cm)

    Tilbud Original price was: 799,95 kr..Current price is: 399,95 kr..
    Se varen
  • Gryde med induktion – World’s Best Pan

    Tilbud 444,95 kr.869,95 kr.
    Se varen

Induktionsgryder fra anderkendte mærker

Vores induktionsgryder kommer alle fra World’s Best Pan, der er et anerkendt tysk mærke. World’s Best Pan er et tysk kvalitetsmærke, der kombinerer tradition, solidt håndværk, moderne teknologi og ekspertise. Med de 9-10 mm tykke bunde i aluminium er man sikker på at opnå den perfekte varmefordeling, uden at panden mister varmen. Dermed undgår man også at “koge” maden i stedet for at stege den.

Den gode behandling af dine gryder til induktion

Alle kan komme til at brænde mad på, og det kan være virkelig surt, hvis det brændte mad har sat sig rigtig godt og grundigt fast i bunden af gryden. Råd nummer et er iblødsætning! Sæt gryden i blød (vand og opvaskesæbe) og lad den gerne stå natten over. Næste dag er gryden ikke blevet ren, men det brændte mad er blevet løsnet og det er derfor nemt at løsne. Er gryden ikke blevet helt rent, og er der stadigvæk genstridige pletter tilbage? Så skal du have gang i bagepulveret. Lav en blanding af bagepulver og koldt vand, så du får en masse der er tyk og grynet, ikke flydende. Påfør massen på det ramte område, og lad det virke en time eller to. Bagepulver er et must have i ethvert køkken, da det er et genialt rengøringsmiddel, der gør underværker når det kommer til stædige pletter. Til gengæld er ståluld og stålsvampe er absolut no go, når det kommer til rengøring af gryder, der er brændt på. Brug i stedet en blød svamp eller en klud, der ikke ridser gryden.