Lageret sender varer som normalt

Konkurrencebetingelser

Deltager du i en af vores konkurrencer, skal du udfylde korrekt information om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, så vi kan kontakte dig angående præmier. Roba forbeholder sig retten til at afvise/slette indhold og billeder, der er upassende. Hvis vi har nogle mistanke om snyd forbeholder vi (Roba) sig retten at fjerne deltagere uden varsel. Roba forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skønnes nødvendigt for konkurrencen. 

Roba forpligter sig til at overholde bestemmelserne for beskyttelse af personoplysninger og medielovgivningen. De indsamlede data behandles fortroligt. Roba forbeholder sig ret til at stoppe eller udsætte konkurrencen helt eller delvist, i de tilfælde, hvor tekniske årsager, eller juridiske årsager er grunden til, at konkurrencen ikke kan gennemføres på foreskreven forsvarlig måde.
 

Roba er uden ansvar for eventuelle forkeret udleverede præmier som følge af snyd. Roba påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Ansatte hos Roba og deres husstand må ikke deltage. Roba forbeholder sig ret til at bruge alle de uploadede fotos i markedsføringsmæssig sammenhæng. 

Til den heldige vinder 

Når vi tilfældigt har trukket en vinder af vores konkurrencer, får han/hun direkte besked på mail eller telefon. Ved at deltage i konkurrencer accepterer du, at dit navn og billede kan blive offentliggjort. Vinderen modtager  præmiem i løbet af 5-10 hverdage. Præmierne kan på ingen måde ombyttes til kontanter eller andre varer.

Konkurrencen er ikke sponseret eller administreret af Facebook eller Instagram. Svarer vinderen ikke indenfor 7 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.  

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder