Kasseroller
Kasseroller er fuldstændige uundværlige i et køkken, og især hvis man ofte tilbereder mindre portioner. En kasseroller er perfekt til sovs, kogning af grød eller æg, og til at opvarme en rest fra aftensmaden dagen før. Vi forhandler kasseroller fra både Tramontina og World’s Best Pan, og uanset hvilket mærke du vælger, kan du være sikker på at få et produkt, hvor både kvalitet og design er helt i top. Vores kasseroller kommer i mange forskellige designs og materialer, og derfor kan du også være helt sikker på, at vi har en, der passer til netop dit køkken.
-
Kasserolle induktion Med Aftageligt Clickgreb – AMT Gastroguss
Tilbud 579,95 kr. – 649,95 kr. Se varen -
Kasserolle – TRAMONTINA
659,95 kr. Se varen -
Kasserolle med Låg – TRAMONTINA
559,95 kr. – 859,95 kr. Se varen -
Kasserolle induktion – AMT Gastroguss
Tilbud 339,95 kr. – 498,95 kr. Se varen -
Kasserolle – AMT Gastroguss
Tilbud 294,95 kr. – 439,95 kr. Se varen
Kasseroller fra Tramontina og World’s Best Pan
Tramontina og World’s Best Pan er begge internationalt anerkendte brands, der forhandles i hele verden. Tramontina kommer fra Brasilien, og er indehaver af verdens største knivfabrik, men er også blevet utrolig kendte for deres gryder, der er af ligeså høj kvalitet, som de berømte grillknive. World’s Best Pan er tysk, og er anbefalet af professionelle kokke. Det er kvalitet på allerhøjeste niveau, hvor der ikke bliver gået på kompromis med noget. Du kan se alle de lækre produkter fra World’s Best Pan
Uanset du vælger en kasserolle fra det ene eller det andet mærke, kan du som sagt altid være sikker på, at både kvaliteten og designet er i top. Man går nemlig aldrig fejl af en kasserolle fra hverken Tramontina eller World’s Best Pan.
Den gode behandling af dine gryder
Alle kan komme til at brænde mad på, og det kan være virkelig surt, hvis det brændte mad har sat sig rigtig godt og grundigt fast i bunden af gryden. Råd nummer et er iblødsætning! Sæt gryden i blød (vand og opvaskesæbe) og lad den gerne stå natten over. Næste dag er gryden ikke blevet ren, men det brændte mad er blevet løsnet og det er derfor nemt at løsne. Er gryden ikke blevet helt rent, og er der stadigvæk genstridige pletter tilbage? Så skal du have gang i bagepulveret. Lav en blanding af bagepulver og koldt vand, så du får en masse der er tyk og grynet, ikke flydende. Påfør massen på det ramte område, og lad det virke en time eller to. Bagepulver er et must have i ethvert køkken, da det er et genialt rengøringsmiddel, der gør underværker når det kommer til stædige pletter. Til gengæld er ståluld og stålsvampe er absolut no go, når det kommer til rengøring af gryder, der er brændt på. Brug i stedet en blød svamp eller en klud, der ikke ridser gryden.