Udgivet i

Kokkeknive fra Tramontina

Forskærersæt-roba
kokkekniv Tramontina

Kokkeknive fra Tramontina med flot trægreb

Tramontina laver kokkeknive i rustfrit stål af høj kvalitet. Det er ofte med et flot trægreb til at give et smukt touch. Med et trægreb tænker du nok ”åh nej, så skal jeg vaske op i hånden”, men Tramontina er kendt for at deres trægreb kan gå i opvaskeren. Vi anbefaler dog at du vasker din kokkekniv op i hånden. Det er med til at holde den bladet skarpt og selve trægrebet forbliver pænt i længere tid. En kokkekniv er enhver mad entusiasts værktøj og det mest brugte redskab i køkkenet, når maden skal laves. Derfor er en kokkekniv en ideel gave et familiemedlem eller god ven. Kniven kunne være en Tramontina kokkekniv, så har du også givet en flot gave, hvor du ved kvaliteten er i orden.

Kokkeknive i god kvalitet

Hvis man derudover ønsker at forkæle sig selv ekstra meget. Vi har et udvalg af knivblokke med knive. Her har man virkelig mulighed for at få et allround sæt der kan dække ethvert behov i køkkenet. Selvom kvantiteten går op, er det ikke lig med kvaliteten går ned. Det er de samme knive som du kan købe enkeltvis, du får bare mere for pengene. Roba.dk har kokkeknive i alle prisklasser, størrelser, afskygninger og design, men gennemgående for dem alle er kvaliteten. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kokkeknive til dig selv, eller en du holder af. Med vores store udvalg af kvalitets kokkeknive finder du helt sikkert den kokkekniv, som matcher dit hjem eller forretning. Vores knive leveres i topkvalitet samt har mange af knivene fra Tramontina hele 5 års garanti. Mange restauranter benytter vores knive fra Tramontina af, da knivene er i så god kvalitet og er behagelig at arbejde med.

Unikke kokkeknive med flotte nuancer​

Roba har samlet et stort udvalg af kokkeknive. Du finder kokkeknive med flotte nuancer og unikt træ. Selve trægrebet er udformet til at kunne holde til opvaskemaskinen og du får hele 5 års garanti med på produkterne. Roba har samlet et stort udvalg af knive, du kan brug som bestik. Alle har prøvet, at få serveret et lækkert stykke rødt kød, men ikke kunne skære det over grundet en sløv kniv. Dette problem kan du løse, ved at købe en af vores mange gode og skarpe knive, der kan skære. Vores bordknive er af mærket Tramontina, som fremstiller produkter i et unikt og tidsløst design, der altid vil passe til din borddækning. Alle vores bordknive ligger godt i hånden og er både velgenet til morgen-, middags, – og aftensmad, samt også til grillkød og steaks. Du får derfor en all-around kniv, du altid vil være glad for.