Kokkeknive til proffer og amatører

Om du er den nye Gordon Ramsey, eller en af dem han ville råbe af, så kan en kokkekniv skabe værdi for dig i køkkenet. Alle håndværkere har deres redskaber og det er sjældent man ser en elektriker gå ned på kvaliteten af hans skruetrækkere, eller frisør og hans sakse. Når du går i køkkenet for at lave mad bliver et af dine vigtigste redskaber en god kniv. Vores kokkeknive er rigtig gode knive!

Tramontina er producenten bag størstedelen af vores kokkeknive.

 Tramontina laver kokkeknive i rustfrit stål af høj kvalitet, ofte med et flot trægreb til at give et smukt touch. Med trægreb tænker du nok ”åh nej, så skal jeg vaske op i hånden”, men Tramontina er kendt for at deres trægreb kan gå i opvaskeren. Vi anbefaler dog at du vasker din kokkekniv op i hånden. Det er med til at holde den skarp træet forbliver pænt i længere tid.

Kokkeknive er også en ideel gave til enhver der holder af madlavning eller bare vil have køkkenudstyret skal være i orden. Hvis man skal forkæle sig selv ekstra meget har vi også et udvalg af knivblokke, med knive. Her har man virkelig mulighed for at få et allround sæt der kan dække ethvert behov i køkkenet. Selvom kvantiteten går op er det ikke lig med kvaliteten går ned. Det er de samme knive som du kan købe enkeltvis, du får bare mere for pengene.

Roba.dk har kokkeknive i alle prisklasser, størrelser, afskygninger og design, men gennemgående for dem alle er kvaliteten. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kokkeknive til dig selv, eller en du holder af.

Find din kokkekniv på Roba.dk

Med vores store udvalg af kvalitets kokkeknive finder du helt sikkert den kokkekniv, som matcher dit hjem eller forretning. Vores knive leveres i top kvalitet samt har mange af knivene fra Tramontina hele 5 års garanti. Mange restauranter benytter vores knive fra Tramontina af, da knivene er i så god kvalitet og er behagelig at arbejde med.

NH26080197TR KOKKEKNIV MED SKÆDE TRAMONTINA ROBA
Kokkekniv med Læderskede i Gaveæske – TRAMONTINA
NH21199722TR KOKKEKNIV RØD TRÆGREB TRAMONTINA ROBA
Kokkekniv med Trægreb (38 Cm) – TRAMONTINA

Unikke kokkeknive med flotte nuancer

Roba har samlet et stort udvalg af kokkeknive. Du finder kokkeknive med flotte nuancer og unikt træ. Selve trægrebet er udformet til at kunne holde til opvaskemaskinen og du får hele 5 års garanti med på produkterne. 

Roba har samlet et stort udvalg af knive, du kan brug som bestik. Alle har prøvet, at få serveret et lækkert stykke rødt kød, men ikke kunne skære det over grundet en sløv kniv. Dette problem kan du løse, ved at købe en af vores mange gode og skarpe knive, der kan skære.

Vores bordknive er af mærket Tramontina, som fremstiller produkter i et unikt og tidsløst design, der altid vil passe til din borddækning. Alle vores bordknive ligger godt i hånden og er både velgenet til morgen-, middags, – og aftensmad, samt også til grillkød og steaks. Du får derfor en all-around kniv, du altid vil være glad for.

Her er vores udvalg af kokkeknive

Find mere inspiration til køkkenet

hailo pedalspande
Få Inspiration her

Pedalspande fra Hailo

Hailo pedalspande Hailo kommer fra Tyskland, og er skabt med fokus på design og kvalitet. Dette kan alle selvfølgelig komme og sige, så for at sikre

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv