Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Alle vare købt i december kan returneres helt frem til 31 januar 2019

Uundværlige køkkenredskaber til den perfekte lasagne

Lasagne

Står den på lasagne i aften? Når lasagnen skal laves, kræver det ordentlige og solide redskaber, så din lasagne kan blive helt perfekt. Vi giver dig inspiration til de gode redskaber til din madlavning, og samtidig får du en opskrift på en skøn lasagne, der bringer de sydlige himmelstrøg ind i dit hjem for en stund. Det er ren win-win.

Køkkenredskaber fra Tramontina

Til lasagnen skal der bruges 2 løg og 2 fed hvidløg, der skal hakkes. Det kunne også være lækkert at tilsætte lidt hakket frisk basilikum til saucen. Til at hakke løgene på, anvender vi det rektangulære skærebræt fra brasilianske Tramontina. Det gode ved dette bræt er, at det er antibakterielt. Træet har den evne, at det så at sige lukker sig om sig selv efter brug. Det betyder, at eventuelle knivmærker har let ved at forsvinde, så dit bræt altid fremstår som nyt.

Til at hakke løgene anvender vi en køkkenkniv fra Tramontina. Kniven har et hygiejnisk ergogrip-skæfte, der både sikrer et solidt greb og en reducering af bakterier. Alle knive fra Tramontina ligger godt i hånden og har hele 5 års garanti. Vi har et stort udvalg af både kokke- og køkkenknive fra Tramontina, hvor du kan lade dig inspirere til den rette kniv til dit behov. Fælles for alle knive er den høje kvalitet og 5 års garanti.

Funktionelle og rustfrie gryder

Når løgene er hakket, skal du videre til lasagnesaucen. Vi har gjort det nemt og købt 2 glas pastasauce med basilikum og oregano. Du kan også sagtens lave din egen sauce, hvor du blander lige de krydderier, du kan lide, sammen med hakkede tomater og eventuelt tomatpuré. Andre bruger en masse grøntsager i deres sauce, eksempelvis gulerødder og squash. Når det kommer til sauce, er det kun fantasien, der sætter grænser. Og så længe saucen er god, er alting godt.

Start med at opvarme fedtstof og svits derefter de hakkede løg og hvidløg. Brun 500 gram hakket oksekød og krydr med salt og peber. Hæld de 2 glas pastasauce i gryden. Fyld det ene glas med nok vand til at dække bunden. På den måde får du de sidste rester pastasauce med. Tilsæt til saucen i gryden. Vi bruger den fine grydeske i bøgetræ fra OLDEMOR’S TRÆREDSKABER. Det lækre ved deres træredskaber er, at de er produceret af CO2-frit træ, fra genplantet plantager.

Til at lave saucen i, har vi anvendt en rustfri gryde fra Tramontina. Det smarte ved denne gryde er, at du ikke skal bruge lang tid på at rengøre den, fordi den ikke har nogen indvendige kanter, der kan gøre rengøringen besværlig. Samtidig forhindrer grydens låg vakuumeffekt, så du trygt kan lade saucen simre under låg. Inden du lader saucen simre, smager du til med dine yndlingskrydderier og den hakkede basilikum. Lad derefter saucen simre i nogle minutter.

Hos Roba har vi et stort udvalg af funktionelle og rustfrie gryder, fra forskellige mærker. Alle vores gryder har kvalitet i højsædet. Tramontinas gryder har en 3 lags belægning i bunden, der sikrer en jævn varmefordeling, mens DOMOs gryder er frie for både PFOA, nikkel og tungmetaller. Fælles for alle vores gryder er, at de kan bruges på alle varmekilder, også induktion.

Rustikt lasagnefad fra REGAS

Så blev det tid til at samle lasagnen og putte den i ovnen. Vi bruger dette rustikke ovnfaste lasagnefad fra REGAS. Den grønne farve skaber liv og glæde og tilføjer borddækningen en festlig stemning. Vi elsker REGAS’ produkter, fordi de er utrolig hårdføre og leder tankerne hen på den spanske landlige idyl. Derfor har vi også et stort udvalg af deres ovnfaste fade og skåle, hvor du kan lade sig inspirere af deres rustikke design.

Vi samler lasagnen ved først at hælde halvdelen af den købte mornaysauce ud i bunden af fadet. Dernæst fordeler du lasagneplader oven på mornaysaucen. Hæld kødsaucen over. Fordel et nyt lag lasagneplader og sauce, og er der plads i fadet, så gør det gerne igen, inden du afslutter med det sidste mornaysauce. Bag i ovnen ved 200 grader almindelig ovn (180 grader varmluft) i 30-35 minutter. De sidste 10 minutter tilsætter du den revet ost og lader bage videre.

Lækkert service til borddækningen

Til lasagnen serverer vi en lækker salat i skålen fra CHIC. CHICs produkter er ekstremt hårdføre, men stadig utrolig lette og med et elegant minimalistisk design, der pynter på bordet. Vi bruger en universal tang fra Tramontina i rustfrit stål til at servere salaten med.

Server en lækker italiensk rødvin til i et af vores stilrene rødvinsglas i krystal og benyt et af vores mange stålbestik fra Tramontina. For lasagne smager bare bedre med bestik fra Tramontina.

Find mere inspiration her:

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Luk menu
0
×
×

Kurv