Lageret sender varer som normalt

Efterårshygge

Efteråret er så småt på vej. Dagene går på hæld, og træernes blade skifter til den brændte orange, vi kender så godt. Mørket falder tidligere på, og morgenerne bliver koldere. Efteråret betyder hygge med te eller kaffe, lune tykke tæpper, måske en god bog og masser af stearinlys. Vi giver dig her inspiration til, hvordan du får skabt den perfekte efterårsstemning og bringer hyggen ind i dit hjem med få produkter.
FYRFADSSTAGE

Fyrfadsholdere fra Sandra Rich

Fyrfadslys er indbegrebet af hygge på de mørke efterårsaftner, hvor stearinlysets skær skaber liv og varme i det enkelte hjem. Fyrfadslys behøver ikke stå i stuen, men kan også bruges som pynt i entreen eller på trappen som en hyggelig velkomst til dine gæster. Det tyske mærke Sandra Rich har fokus på materialevalg og kvalitet, og de producerer skønne produkter i glas og porcelæn. Fælles for produkterne fra Sandra Rich er, at de er elegante og pynter pænt i hjemmet. Fyrfadsholderne er produceret i glas og kommer i flere forskellige udgaver. Prøv med de stilrene PROMO stager eller måske de romantiske Lumiere stager. Søger du fyrfadsholdere, der kan skabe lidt mere farve i hjemmet, kan du med fordel prøve de orange fyrfadsstager, der leder tankerne hen på efterårsbladene. Er du til gengæld mere til noget unikt og anderledes, så anbefaler vi fyrfadsholderen på billedet. Prøv at putte grene ind i holderens glasrør og brug dem som pynt i vindueskarmen.

Dekorationsglaskugler fra Sandra Rich

Med de elegante dråbeformede glaskugler fra Sandra Rich kan du bringe efteråret ind i dit hjem som dekorativ pynt. Fyld kuglerne med skovens kogler eller forskelligfarvede blade og hæng dem op i stuen som pynt. Måske vil du hellere sætte fyrfadslys i glaskuglerne og hænge dem op i entreen? Kun fantasien sætter grænser, og med de romantiske glaskugler er du sikret en stilfuld og dekorativ pynt, der holder. Genbrug dem eksempelvis til foråret, hvor du kan pynte med plukkede blomster.
Glaskugler

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder