Grill/BBQ spatel – Tramontina

Grill/ BBQ spartel

Tramontinas spartel er en af de uundværlige redskaber ved grillen. Den gør det behageligt at vende kødet og burger på grillristen og når maden skal serveres.

Spartlen er et stykke højkvalitet rustfrit stål og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb.

Når du er færdig med at grille bruges spartlen til at rengøre grillristen.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Grill/ BBQ spartel

Tramontinas BBQ spartel er et kvalitetsprodukt der er svært at undvære når du skal grille. Den gør det behageligt at vende det du skal grille på grillristen. Spartlen er et stykke højkvalitet rustfrit stål og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb. Denne grillspartel er helt minimalistisk og har ikke mange funktioner, men tilgengæld er det et yderst behageligt redskab at arbejde med. Alle trægreb kan tåle at komme i opvaskemaskinen, som er med til at gøre der helt unikt. Hos Roba.dk giver vi 5 års garanti produkterne.. Vi anbefaler dog, at du vasker i hånden.

Det helt rigtige værktøj til grillen – CHURRASCO

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag. Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden. Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Mere end 100 år senere, Valentin’s arv forbliver i live i Tramontina’s produkter, mærke værdier, arbejdsmiljø. Resultatet er: glæden ved at gøre tingene smukt godt.

Yderligere information

Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – dog ikke skærerbrættet

Garanti:

5 år

Varianter:

GRILL/ BBQ SPARTEL (Model 1), GRILL/ BBQ SPARTEL (Model 2), GRILL/ BBQ SPARTEL (Model 3)

Du kunne også være interesseret i...

 • NH21116095TR Tramontina Jumbo Kniv XL 800x800

  Grillkniv / Steakkniv Jumbo XL med Trægreb (tåler maskineopvask) – TRAMONTINA

  Tilbud 59,95 DKK
  Se varen
 • Stor Grillrist – TRAMONTINA

  799,95 DKK
  Se varen
 • Grillrist m. Låg – TRAMONTINA

  349,95 DKK
  Se varen
 • NH21136090TR Tramontina Jumbo Gaffel XL 800x800

  Grillgaffel XL med Trægreb (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

  29,95 DKK49,95 DKK
  Se varen