Tilbud

Grillkniv / Steakkniv Jumbo XL med Trægreb (tåler maskineopvask) – TRAMONTINA

69,95 kr.

STEAKKNIV JUMBO XL

Grillkniven / Steakkniven fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillkniven ligger godt i hånden. Grillkniven er produceret i rustfrit stål og med trægreb

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug
2. Behandlet træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug
3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast
4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH21116095TR Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Jumbo XL Steakkniv fra Tramontina

Denne Jumbo steakkniv fra Tramontina i XXL er den største i rækken. Her får du en solid steakkniv designet til at bruge til alt slags kød. Selvom kniven er stor, ligger den godt i hånden. Denne steakkniv er robust og fremstillet i rustfrit stål og med et flot trægreb.

Tramontina steakkniv er nem at håndtere da den tåler maskinopvask, og er varme og slagfast. Det er ret unikt at en steakkniv med træskaft tåler maskinopvask, men med en Tramontina steakkniv, får du en steakkniv der med sit unikke design også tåler maskinopvask.

Hvis menuen står på en stor rød bøf, så er Tramontina steakkniv specielt brugbar med sin ergonomi som gør at kniven ligger ekstra godt i hånden og den store skæreflade, gør selv den største bøf til en nem opgave at komme igennem. En Tramontina Steakkniv kan selvfølgelig også bruges til andre mindre opgaver, da den ligger godt i hånden og dermed sagtens kan bruges til mindre retter da de er god føling med kniven.

Tramontina steakkniv bliver brugt på restaurationer og privat.

Tramontina steakkniv er meget populær. Og det har flere store restaurationer, som Cafe Vivaldi også fundet ud af. I denne branche bliver bestikket vasket flere gange om dagen, og håndteret af kunder flere gange om dagen, så man burde forvente at bestikket bliver hurtigt opslidt. Men hverken forhandler eller restaurationer ønsker at udskifte deres bestik efter et par måneder. Og derfor kan vi stå inde for at Tramontina steakkniv kan tåle utroligt meget slid før det kan ses og mærkes.

Derudover er Tramontinas steakkniv unik i designet, så den går utroligt godt både til det formelle selskab hvor der virkeligt skal imponeres, men også til en helt almindelig hverdags aften. Og igen kan der henvises til cafe kæder og restaurationer som både dækker op til både fine selskaber og hverdags selskaber med en Tramontina steakkniv. Det beviser  alsidigheden ved dette produkt.

For at få et komplet sæt, med tramontina steakkniv og gaffel kan du med fordel se vores XXL gaffel som går utroligt godt sammen med Tramontina steakkniv.

En steakkniv er mere end bare en kniv

En steakkniv skal kunne bruges, til mange opgaver. En steakkniv skal være alsidig og kan uden problemer bruges til andre måltider end en steak. Steakkniven kan se voldsom ud men i og med den ligger super godt i hånden er den nem at benytte til andre måltider. En steakkniv fra Tramontina har en super skære evne og det gør den super velegnet til de fleste måltider.

Yderligere information

Vægt 0,11 kg
Størrelse 25 × 3,1 × 1,7 cm
Brand

Opvaskemaskine

Ja

Grillbestik størrelse

Materiale

Rustfrit Stål og Træ

Garanti

5 år

Varianter

, ,

Du kunne også være interesseret i...

 • NH21136090TR Tramontina Jumbo Gaffel XL 800x800

  Grillgaffel XL med Trægreb (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

  49,95 kr.59,95 kr.
  Se varen
 • Grillgaffel XXL med Trægreb Mørkebrun (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

  Tilbud 59,95 kr.
  Se varen
 • Grillgaffel XXL med Trægreb Mørkebrun (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

  Tilbud 59,95 kr.
  Se varen