Grillgaffel XL med Trægreb (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

49,95 kr.59,95 kr.

Grillgaffel fra Tramontina XL, Gaflen i mørkebrun anvendes bl.a hos BONES & Café Vivaldi.

Grillgaffel fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillgafflen ligger godt i hånden. Grillgaflen er produceret i rustfrit stål og med trægreb

Tåler maskinopvask og 5 års garanti

Lækker og flot grill / steak gaffel

produktfordele:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug

2. Behandlet træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug

3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast

4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Grillgaffel fra Tramontina

Når sommeren rammer det danske land og grillen skal tændes op, skal man selvfølgelig have grillbestik og en grillgaffel der kan klare de mange grill aftener. En Tramontina grillgaffel klare let de mange grill aftener der komme i løbet af sommeren. Men din grillgaffel kan selvfølgelig også bruges til andre måltider. Du kan sagtens bruge din grillgaffel til pastaretter eller en lækker dessert. Så du får en utrolig alsidig gaffel med en grillgaffel med en Tramontina grillgaffel. En Tramontina grillgaffel bliver produceret i Brasilien, med en mission om at producere den bedste mulige grillgaffel i bedste kvalitet og med længst mulig holdbarhed, hvor prisen er på et fornuftigt lejde. Det betyder at du får en grillgaffel der udstråler god kvalitet i mange år.

En grillgaffel der tåler det meste

En Tramontina grillgaffel er fremstillet i et unikt og gennemtænkt design. Denne grillgaffel ligger godt i hånden og er velegnet til grillkød og steaks. Dermed ikke sagt at denne grillgaffel kun kan bruges til grillkød og steaks, den går utroligt godt til alle former for anretninger. En Tramontina grillgaffel er fremstillet i rustfrit stål og kommer med et trægreb der ligger utroligt godt i hånden. Med et varme og slagfast overflade er denne grillgaffel velegnet til at komme i opvaskemaskinen så du i stedet kan værne om dine gæster frem for at vaske bestik op i hånden. Derudover er der 5 års garanti på grillgaflen hvilket også understreger fra Tramontinas side at det er et kvalitetsprodukt der kan tåle utroligt meget. Tramontinas grillgaffel bliver brugt i restaurationsbranchen, hvor den dagligt bliver vasket flere gange og håndteret af mange kunder. Det betyder at det skal være en holdbar grillgaffel, og det garanterer vi for.

Dæk op til en hyggelig grillaften

Det er klart at der skal mere til at dække op til en grillaften end en grillgaffel. Der skal selvfølgelig også en Tramontina grillkniv til, og her har Tramontina selvfølgelig lavet en der passer til den lækre grillgaffel der fremgår ovenover. Men udover grillgaffel og grillkniv skal der selvfølgelig også en unik grilltallerken fra Regas, som fås i flere forskellige farver så du kan finde lige netop den der passer ind hos dig. der passer ind i opdækningen. Derudover kræver en god sommeraften også en iskold øl som nydes bedst i glas, her har Lara lavet et utroligt lækkert ølglas i krystal. Nu har du anretningen på plads nu mangler du bare menuen!

 

Yderligere information

Vægt 0,06 kg
Størrelse 2,5 × 2,5 × 1,2 cm
Brand

Materiale

Rustfrit Stål og Træ

Opvaskemaskine

Ja

Garanti

5 år

Varianter

, ,

Du kunne også være interesseret i...

 • Tramontina grillkniv Jumbo XXL med Trægreb – Kendt fra Bones

  Tilbud 119,95 kr.
  Se varen
 • Grillkniv / Steakkniv Large med Trægreb – TRAMONTINA

  44,95 kr.
  Se varen
 • NH21116095TR Tramontina Jumbo Kniv XL 800x800

  Grillkniv / Steakkniv Jumbo XL med Trægreb (tåler maskineopvask) – TRAMONTINA

  Tilbud 69,95 kr.
  Se varen
 • Grillkniv fra Tramontina Jumbo XXL med Trægreb – TRAMONTINA – KENDT FRA RESTAURANTERNE

  Tilbud 119,95 kr.
  Se varen