Lageret sender varer som normalt

Sommerferie og afslapning

Kom helt ned i gear og nyd ferien og det gode sommervejr. I ferien skal der være ekstra tid til hygge og alt det, man ikke når i hverdagen. Derfor har vi samlet et par gode tips til den ideelle afslapningsferie, som du kan bruge, uanset om du skal være hjemme eller skal rejse.
Roba isenkræmmer

Tilbehør til morgenmad på sengen

Hvem drømmer ikke om, at få serveret morgenmad på sengen? Det er den perfekte start på dagen, og noget de færreste har tid til i en stresset hverdag. Uanset om du er den, der overrasker og vil servere morgenmaden, eller du bare vil komme med en hentydning til den bedre halvdel, kan du helt sikkert finde inspiration i vores lille guide af produkter, der er perfekte til morgenmad på sengen.  

 

Frokost i det grønne

I sommerferien er det oplagt at tage sin mad med ud i naturen, og nyde en god frokost i skoven, på stranden, på legepladsen med ungerne eller et hvilket som helst andet sted. Pak et tæppe og en god madkurv, og hop på cyklen ud i det blå, til du finder lige præcis dit perfekte sted i naturen.  Sørger du for maden, har vi alt i bestik, tallerkener, glas og andet tilbehør. Vi har samlet et lille udvalg, så du kun skal gå ét sted hen, for at være klar til den perfekte frokost i det grønne. 

Grill og lange lyse sommeraftener

I sommerferien skal der grilles! Hygge og grillmad er den perfekte afslutning på en god feriedag, og uanset om du er en vaskeægte grillconnaisseur, har det bedst med engangsgrillen eller befinder dig et sted midt imellem, har du brug for gode grillredskaber, der lige gør den lækre grillmad lidt bedre.
Vi har et stort udvalg af alt i grilltilbehør, og vi har helt sikkert også dét, som du lige står og mangler for at gøre din grillaften helt perfekt, så du kan sidde i ro og mag og nyde de lange lyse sommeaftener.  

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder