Lageret sender varer som normalt

Keramik og lysestager fra Sandra Rich

Kan man nogensinde få for mange vaser og lysestager? Det mener vi ikke! Der kan altid lige klemmes en ekstra smuk keramikvase eller en fin lysestage ind i ens hjem, og derfor har vi samlet det bedste udvalg fra Sandra Rich, så du kan få lige det nips, du mangler. 

Urtepotteskjulere

Urtepotteskjulere er fuldstændig uundværlige, og kan fås i alle tænkelig farver og designs. Sandra Rich producerer nogle af de fineste og mest stilfulde urtepotteskjulere, der passer perfekt ind i ethvert hjem.   

Et eksempel er
ORCHID urtepotteskjuleren, der findes i flere størrelser og farver, lige fra den simple og elegante hvid til en spraglende farve som grøn eller blå. Der er altså med garanti en farve til lige netop dit hjem!  

Sandra Rich producerer også urtepotteskjulere i et mere vintage look, der giver kant og kontrast til din indretning. Dette gør sig eksempelvis gældende med Light Green og Lavendel, der med deres smukke overflade af glas, også kan fungere som lysestage. 

Lysestager

Levende lys er indbegrebet af dansk hygge og er perfekte til at skabe en god stemning. Især i de mørke og lange vintermåneder, hvor der kun er ganske få timer med sollys, giver levende lys en positivitet og en hygge, som almindeligt elektrisk lys slet ikke kan hamle op med.   

Sandra Rich har et stort udvalg af lysestager, der primært er beregnet til fyrfadslys. 
Alt lige fra simple fyrfadsstager i glas til mønstrede stager og stager i sæt

FYRFADSSTAGE
Vaser og lysestager – altid en sikker vinder

Vaser i glas og keramik

Vaser er altid dekorative. Og uanset om du bruger dine vaser til blomster eller bare til pynt, er det altid praktisk at have flere vaser at vælge imellem, så du kan skifte ud og har en vase til alle typer af blomster og buketter.    

Hos Sandra Rich er der et stort udvalg af alle tænkelige former for vaser i designs og farver, der passer til enhver stil. 
Den simple SPRING vase i glas kommer i flere forskellige former, og er med sit simple og elegante design perfekt til ethvert hjem. Derudover har Sandra Rich flere forskellige typer af keramikvaser i mange mønstre og designs, der spænder lige fra den enkelte hvide vase til den med motiv og spraglet design. 

Sandra Rich - tysk kvalitet i international klasse

Sandra Rich er producent af brugskunst i høj kvalitet og smukt design. Med base i tyske Ransbach-Baumbach er Sandra Rich verdenskendt for kvalitetprodukter, der i begyndelsen udelukkende bestod af urtepotter, men i dag består af både vaser, lysestager, skåle og andet pynt til hjemmet. 
Grundidéen hos Sandra Rich har altid været at tilbyde produkter i keramik, porcelæn og glas af bedste kvalitet. Dette holder stadigvæk den dag i dag, hvor Sandra Rich tilbyder mere end 700 produkter og distribuerer til hele verden. 

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder