Sommerens bedste grillbestik

Hos Roba finder du intet mindre end sommerens bedste grillbestik! Vi har et rigtig stort udvalg af grillbestik i mange forskellige designs, men altid med garanti for høj kvalitet. Vores grillbestik er perfekt til både hverdag og fest, så hvad enten du skal holde et stort haveparty eller en stille aften med familien, har vi grillbestikket, der passer til. 
Det meste af vores grillbestik kommer fra det brasilianske mærke Tramontina, der er berømte i hele verden for deres lækre design og gode kvalitet. Tag et kig på siden, vi lover at du bliver inspireret! 

Det bedste grillbestik fra Tramontina

Har man en grill, skal man også have en masse grilltilbehør, så det har vi selvfølgelig hos Roba. 
Derudover er det vigtigt at have et rigtig godt grillbestik, der er beregnet til grillmad. 
Alt vores grillbestik kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket er helt unikt for bestik med træskaft. Dog anbefaler vi, at især knive bliver vasket op i hånden, da de ellers hurtigt bliver sløve. 

Vores grillbestik kommer i mange forskellige nuancer. Derfor er vi også helt overbeviste om, at du finder lige præcis det grillbestik, der passer perfekt hjem til dig. 

Grillbestik i flot gaveæske

En stor del af vores grillbestik hos Roba kan købes i en flot æske eller trækasse. Dette gør at du kan gemme emballagen, og bruge det som opbevaring til bestikket, når det ikke skal anvendes. Den fine indpakning gør også, at grillbestikket er en oplagt gaveidé, der uden tvivl vil falde i god jord hos modtageren.  
Vi har et stort udvalg af forskellige bestiksæt og gaveæsker, og vi har helt sikkert gaven, du lige står og mangler. 

Grill til enhver anledning

Vi danskere elsker at grille, og vi griller gerne hele sommeren. Før i tiden var grillmad en burger og en grillpølse, men i dag er der ingen grænser for, hvad man kan grille, og hvor ofte man kan grille. Har du for eksempel prøvet at bage brød eller kager på din kuglegrill? Og hvad med julemaden? Hos Roba griller vi året rundt, og til jul er der ikke noget mere lækkert end en and eller flæskesteg, der har været på grillen i stedet for i ovnen. Den bliver bare lidt mere lækker 🙂  

XXL jumbo grillbestik - Tramontina

Når det kommer til grillbestik, sommer og ikke mindst grill. Så kommer man ikke udenom kongen af grillbestik, nemlig XXL Jumbo grillbestikket. 

Årsagen er relativt simpel, grillkniven er ekstremt skarp og overvinder ethvert stykke kød. Grillgaflen er let og elegant og samtidigt kan bestiksættet her gå i opvaskemaskinen. 

Tramontina er kendt for sin kvalitet og derfor kommer sættet her med 5 års garanti.

Jumbo XXL grillbestik kommer i 2 forskellige farver, mørkebrun og som vist på billedet, lysebrun. Trægrebet har sin meget personlige udformning og ikke 2 sæt er ens. 

Find mere inspiration her:

Få Inspiration her

Klapstiger til alle behov

Klapstiger til alle behov Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller skal nå noget på øverste hylde.

Læs mere »
Efterårshygge
Få Inspiration her

Efterårshygge

Kom i efterårsstemning med produkter fra Sandra Rich Efteråret er så småt på vej. Dagene går på hæld, og træernes blade skifter til den brændte

Læs mere »
Tapasinspiration
Få Inspiration her

Det perfekte tapasudstyr

Det perfekte tapas udstyr Mangler du inspiration til tapasbordet? Søger du det perfekte udstyr eller ideer til, hvad du kan servere din tapas i og

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv