Udgivet i

Sommerens bedste grillbestik

Luksus grillbestik i mørkebrunt
grillbestik fra tramontina

Det bedste grillbestik fra Tramontina

Har man en grill, skal man også have en masse grilltilbehør, så det har vi selvfølgelig hos Roba. Derudover er det vigtigt at have et rigtig godt grillbestik, der er beregnet til grillmad. Alt vores grillbestik kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket er helt unikt for bestik med træskaft. Dog anbefaler vi, at især knive bliver vasket op i hånden, da de ellers hurtigt bliver sløve. Vores grillbestik kommer i mange forskellige nuancer. Derfor er vi også helt overbeviste om, at du finder lige præcis det grillbestik, der passer perfekt hjem til dig.

Luksus grillbestik - Gaveidé

En stor del af vores grillbestik hos Roba kan købes i en flot æske eller trækasse. Dette gør at du kan gemme emballagen, og bruge det som opbevaring til bestikket, når det ikke skal anvendes. Den fine indpakning gør også, at grillbestikket er en oplagt gaveidé, der uden tvivl vil falde i god jord hos modtageren.

Vi har et stort udvalg af forskellige bestiksæt og gaveæsker, og vi har helt sikkert gaven, du lige står og mangler. 

Luksus grillbestik Tramontina

Steakbestik til enhver anledning

Vi danskere elsker at grille, og vi griller gerne hele sommeren. Før i tiden var grillmad en burger og en grillpølse, men i dag er der ingen grænser for, hvad man kan grille, og hvor ofte man kan grille. Har du for eksempel prøvet at bage brød eller kager på din kuglegrill? Og hvad med julemaden?

Hos Roba griller vi året rundt, og til jul er der ikke noget mere lækkert end en and eller flæskesteg, der har været på grillen i stedet for i ovnen. Den bliver bare lidt mere lækker 🙂

XXL Jumbo Grillbestik – Tramontina

Når det kommer til grillbestik, sommer og ikke mindst grill. Så kommer man ikke udenom kongen af grillbestik, nemlig XXL Jumbo grillbestikket. Årsagen er relativt simpel, grillkniven er ekstremt skarp og overvinder ethvert stykke kød. Grillgaflen er let og elegant og samtidigt kan bestiksættet her gå i opvaskemaskinen. Tramontina er kendt for sin kvalitet og derfor kommer sættet her med 5 års garanti.

Jumbo XXL grillbestik kommer i 2 forskellige farver, mørkebrun og som vist på billedet, lysebrun. Trægrebet har sin meget personlige udformning og ikke 2 sæt er ens.

Jumbo grillbestik