Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Glasflasker - et godt alternativ til plastik

Der er rigtig meget snak om plastik lige for tiden, og stor opmærksomhed omkring at vi skal undgå plastik i vores mad- og drikkevarer. Der er som sådan ikke noget farligt ved at drikke af en plastikflaske, men af miljøhensyn skal vi helst mindske vores plastikforbrug. Derudover er plastikflasker heller ikke beregnet til at blive genopfyldt, og det er derfor ikke særlig hygiejnisk at genbruge en plastikflaske.   
At have vand på flaske er dog en rigtig god idé – især i sommervarmen, hvor det er vigtigt at holde øje med, hvor meget væske man indtager. Den optimale løsning på dette er patentflasker eller glasflasker og gerne med patentprop, så man nemt kan tage flasken med, uden at indholdet løber ud. 

Glasflasker i mange farver

 

Hos Roba har vi flere forskellige glasflaske i mange lækre farver. Alle glasflaskerne er udstyret med et praktisk patentprop, der både forhindrer indholdet i et løbe ud, men også insekter i at komme ned i flasken.  

Flaskerne der er vist her kan rumme en liter. Det er derfor en rigtig god idé at fylde flasken med vand om morgen, sætte den i køleskabet og drikke af den i løbet af dagen. Omkring frokost skal du gerne have tømt flasken, og kan derefter fylde den igen. Tømmer du to flasker på en dag, har du drukket to liter, hvilket er et fornuftigt væskeindtag. 

Glasflasker med patentprop

 

Glasflasker med patentprop er fantastiske til at tage med ud i naturen for eksempel på en skovtur eller en tur til stranden.  
På en varm sommerdag kan du komme isterninger i flasken, så væsken holder sig kold og frisk.  
Den praktiske prop gør at intet væske løber ud, og du kan derfor have flaskerne i picnickurven eller i strandtasken uden at være bange for uheld. 

Når din hyggelige stund i naturen er overstået, kan du lægge flasken tilbage i tasken og tage den med hjem. Vask den af, og den er klar til at blive taget med på endnu en tur. 

 


Glasflasker med patentprop kan også bruges til meget andet end saftevand og vand på en varm sommerdag.
Hvad med for eksempel at bruge dem til opbevaring af forskellige olier og eddiker? Har du flere forskellige slags olier og eddiker, kan du lave fine små mærkater
 og klister på hver enkelt flaske. Så ved du altid hvilken olie, der hører til hvilken flaske.

Glasflaskerne er også utrolig pyntelige bare som de er. Har du en ledig hylde i køkkenet, kan det være rigtig fint at dekorere med glasflasker. Så har du dem også altid lige ved hånden, og du slipper for at skulle huske på, hvilket skab, du nu har sat dem ned i.  
Vil du inspireres endnu mere til, hvordan du giver dit køkken et friskt pust? Så læs med her, vi har nemlig skrevet en hel inspirationsside om emnet, og på vores hjemmeside, finder du masser af lækre produkter, der helt sikkert vil friske dit køkken op. 

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Close Menu
0
×
×

Cart