Lageret sender varer som normalt

Glasflasker – et godt alternativ til plastik

Der er rigtig meget snak om plastik lige for tiden, og stor opmærksomhed omkring at vi skal undgå plastik i vores mad- og drikkevarer. Det er primært af miljøhensyn at vi helst skal mindske vores plastikforbrug, men derudover er plastikflasker faktisk heller ikke beregnet til at blive genopfyldt og drukket af flere gange. Det er derfor en rigtig god idé, at skifte sin plastikflasker ud med et bedre alternativ, der for eksempel kunne være glasflasker med patentprop. Glas er meget mere miljøvenligt end plastik, og den smarte patentprop gør, at du kan tage flasken med alle steder, uden at indholdet løbet ud.
glasflasker i farver

Glasflasker i mange flotte farver

Der er rigtig meget snak om plastik lige for tiden, og stor opmærksomhed omkring at vi skal undgå plastik i vores mad- og drikkevarer. Det er primært af miljøhensyn at vi helst skal mindske vores plastikforbrug, men derudover er plastikflasker faktisk heller ikke beregnet til at blive genopfyldt og drukket af flere gange. Det er derfor en rigtig god idé, at skifte sin plastikflasker ud med et bedre alternativ, der for eksempel kunne være glasflasker med patentprop.  Glas er meget mere miljøvenligt end plastik, og den smarte patentprop gør, at du kan tage flasken med alle steder, uden at indholdet  løbet ud.

Miljøvenlige og praktiske patentflasker

Glasflasker med patentprop er fantastiske til at tage med ud i naturen for eksempel på en skovtur eller en tur til stranden. På en varm sommerdag kan du komme isterninger i flasken, så væsken holder sig kold og frisk. Den praktiske prop gør at intet væske løber ud, og du kan derfor have flaskerne i picnickurven eller i strandtasken uden at være bange for uheld. Når din hyggelige stund i naturen er overstået, kan du lægge flasken tilbage i tasken og tage den med hjem. Vask den af, og den er klar til at blive taget med på endnu en tur. Mangler du glas til din skovtur?
BOTTLE-Small-glasflaske-3-stk-Sandra-Rich-min

Glasflasker til olier og eddiker

Glasflasker med patentprop kan også bruges til meget andet end saftevand og vand på en varm sommerdag.
Hvad med for eksempel at bruge dem til opbevaring af forskellige olier og eddiker? Har du flere forskellige slags olier og eddiker, kan du lave fine små mærkater og klister på hver enkelt flaske. Så ved du altid hvilken olie, der hører til hvilken flaske.

Glasflaskerne er også utrolig pyntelige bare som de er. Har du en ledig hylde i køkkenet, kan det være rigtig fint at dekorere med glasflasker. Så har du dem også altid lige ved hånden, og du slipper for at skulle huske på, hvilket skab, du nu har sat dem ned i.  
Vil du inspireres endnu mere til, hvordan du giver dit køkken et friskt pust? Vi har skrevet en hel inspirationsside om emnet, og på vores hjemmeside, finder du masser af lækre produkter, der helt sikkert vil friske dit køkken op. 

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder