Udgivet i

stegepander til induktion

Domo Roba

Find dine stegepander til induktion

Vi har et bredt udvalg af pander til induktion og induktionskomfurer

søger du en stegepande, som er i top kvalitet og kan bruges til induktion? Så kan du trygt læne dig tilbage og nyde vores udvalgte pander til induktion. Vores udvalg afspejler de bedste pander som aller er lavet med henblik på kvalitet, samt den bedste brugeroplevelse. Induktionspanderne giver optimal varmefordeling uden trælse hotspots, som desværre er ret normalt ved billigere pander – du kan derfor nyde godt af induktionskogepladernes fantastiske features, som både skaber bedre resulater, men også en bedre oplevelse generelt. 

Roba har arbejdet med køkkenudstyr i mange år og har undervejs set mange forskellige pander i et køkken. mange har været rigtig gode, men få har imponeret os. De få har vi samlet her på siden, til vores kunder som fortjener det bedste. Fælles for de pander du ser her på siden er, at de alle er til induktionskomfurer og alle er i top kvalitet.  Du får hele 5 års garanti med, når du køber en pande hos os. 

Er du en erhvervskunde, så kan du kontakte os herunder skulle du have spørgsmål i forhold til erhvervsmæssige elementer til vores pander. du er meget velkommen.  

Induktion – hvordan fungerer det?

Der er i Danmark kommet flere og flere hjem med nye køkkener, som har et induktionskomfur. Det er både lækkert og der er en del fordele ved, at vælge et køkken med induktionskomfur. Er du i tvivl om du skal investere i et induktionskomfur? Så læs med her.

Et induktionskomfur er andeledes end et normalt komfur, da der sendes vekselstrøm gennem en spole under hver induktionskogeplade. Dette betyder, at der induceres hvirvelstrømme i bunden af den genstand, som placeres på induktionskogepladen. Hvis genstanden ikke er magnetisk, vil disse hvirvelstrømme være uden den store nytte. Derfor har man skabt “induktionsgenstande” eller med andre ord, magnetiske bunde, som kan optage disse hvirvelstrømme og dermed skabe varme, når genstanden placeres på kogepladen. 

Det betyder også, at hvis du er i tvivl om panden eller gryden virker til induktionskomfuret, så kan du placere en magnet på bunden af panden og sidder magneten fast, så virker panden på et induktionskomfur uden problemer.

Risoli-Gastropan-LePignatte-pande-1
Risoli-Gastropan

Fordele ved induktion

Hurtig opvarmning

en af de mest kendte fordele ved et induktionskomfur er den hurtige opvarmning. I forhold til de traditionelle komfurer giver et induktionskomfur en hurtigere og mere “solid” varme. Det betyder, at du har en  større føling med temperaturen på et induktionskomfur, som naturligvis betyder større kontrol over din madlavning.

Varm når du skal bruge det

Den anden fordel vi highlighter er, at induktionskomfuret tillader, at kogepladen hurtigere nedkøles efter brug. Det betyder, at du har mindre chance for at brænde dig efter madlavningen. Det er specielt rart for børnefamilier, hvor der kan ske uheld med en varm kogeplade. Dette reducerer du med et induktionskomfur.