Gastropan By Risoli

En unik serie af gryder og stegepander fra Gastropan By Risoli

Gryder og pander til private og erhverv

DuPont non-stick

Kvaliteten af Gastropans brug af DuPont non-stick belægning er helt i top. Du får en solid belægning, som er sikker at lave mad med. Denne sikkerhed afspejles i Gastropans strikse krav til deres produkter.

Unik kvalitet

Holdbarheden for disse gryder og pander fra Gastropan er helt unik. Læs om brugen af produkterne længere nede, hvor produkterne er blevet testet af en restaurant.

Det bedste greb

Flere af vores kunder pointerer, at grebet og vægten af Gastropan By Risoli overrasker dem. Grebet er fantastisk og hvert produkt er let at arbejde med.

Induktionsbund på 7 mm.

Vore pander har en extra kraftig bundtykkelse på 7 mm – panden er i støbt aluminium dette gør den let at håndtere.

Anmeldelse fra Restaurant Number Ten

Læs Restaurant Number Ten’s udtalelse om brugen af Gastropan By Risoli

restaurant no10

Anbefaling og vurdering af Gastropan:

Vi har her i vores køkken i en periode testet et bredt udvalg af Gastropans pander og gryder under de ekstremt hårde betingelser pander overhovedet kan udsættes for i et restaurant køkken. 

Alle pander og gryder har det tilfælles, at de steger jævnt, giver super overflade / stegeskorpe til vore bøffer mm. Specielt grillpanden giver flot stribet mønster på vort kød. 

Pander og gryderne udmærker sig alle ved at de har kraftige bunde og sider, men samtidig ikke vejer særligt meget, og det gør at de er utrolig nemme at håndtere, specielt for os det kan stå en hel dag og vende bøffer mm.

Alle non stick belægninger fungerer supper fint og ikke mindst til til stadighed efter lang tids brug. Belægningerne bliver ikke ridset og slipper super nemt – så thumbs up herfra.

Grebene er nemme at arbejde med og de ligger super godt i hånden de traditionelle samt også de ekstra lange stålhåndtag. 

Vier mildt sagt imponeret over disse pander og gryders beskaffenhed og kan kun anbefale disse produkter til vore kære kollegaer i branchen. 

Vi siger hos os, at kan en pande eller gryde holde til vores hårde håndtering i køkkenet i testperioden- vil de formentligt kunne holde noget der ligner livstid hjemme i de private hjem eller hos amatør kokke. 

Vi giver Gastropan vores bedste anbefalinger – Super vare som det har været en fornøjelse at teste og som vi fortsat vil anvende her i vort køkken. 

Produkter fra Gastropan By Risoli

Kunde anmeldelser

Hvad siger vores kunder?

Det er den gode service, der gør forskellen

Hos Roba er rådgivning og vejledning altid i top, uanset hvilket produkt det drejer sig om. 

Alt hvad vi foretager os gøres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi er kendt for en service ud over det normale, og vi leverer til tiden.

Hos Roba er du altid i centrum, og du er den vigtigste person i vores virksomhed – det manglede da bare.

Seneste nyt fra bloggen

Risoli Gastropan LePignatte gryde 5
Gryder og pander

Gastropan By Risoli

Gastropan By Risoli En unik serie af gryder og stegepander fra Gastropan By Risoli Gryder og pander til private og erhverv DuPont non-stick Kvaliteten af

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv