Lageret sender varer som normalt

Ovnfast fad til hjemmet

Regas har fantastiske ovnfaste fade i en unik kvalitet. Regas er kendt i restaurationsbranchen, da alle produkter er ekstremt holdbare og fungerer rigtig godt med diverse retter

Ovnfast fad fra Regas

Uanset om du driver en forretning, hvor du jævnligt har brug for et ovnfast fad eller blot laver meget mad i hjemmet, så læs med her. 

I 2016 kom Terracotta serien på banen fra Regas, en serie af unikke produkter specielt udformet til at holde til hverdagens udfordringer. Siden har vi solgt vores ovnfaste fade til restauranter og private landet over. Specielt hoteller har vist stor interesse for dette produkt, da det er slidstærkt nok til endeløse ture i opvaskemaskinen. 

Regas har siden lavet en del forskellige modeller og vi har bragt så mange forskellige Regas produkter med, fordi vores kunder elsker dem! 

 

Ovnfast fad med stil

Funktionaliteten er naturligvis vigtig, men man må ikke glemme at det også skal være “lækkert” at lave mad. Specielt når man serverer en lasagne eller andet direkte på bordet for sine gæster, så må stilen godt være i orden. Det er bl.a. derfor nogle af de største restauranter og hotelkæder benytter sig af Regas. Regas ovnfaste fade og skåle er nemlig pæne og stilrene og kan sagtens sættes direkte på bordet. Du findet et hav af farver og forskellige priser på Regas, hvor alle kan være med. 

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder