Lageret sender varer som normalt

Pynt op med vaser og urtepotteskjulere

Alle elsker at få blomster og en smuk buket kan virkelig skabe liv og farve i et rum. Blomster og buketter kommer i mange størrelser og variationer, og derfor skal du også have flere forskellige typer af vaser, så der altid er en der passer. Hos Roba har vi vaser af glas og vaser i keramik, der passer som dekoration i både stuen og resten af hjemmet. Vi har høje vaser, lave vaser, slanke vaser, buttede vaser, spraglede vaser og simple klare vaser. Kort sagt, vaser til enhver smag. Derudover har vi et utal af urtepotteskjulere, der kommer i mange forskellige farver, og hvor du helt sikkert finder en farver, der passer perfekt til dig og din stil. Se vores store udvalg af smukke vaser og flotte urtepotteskjulere.

Urtepotter i alverdens farver

I ethvert hjem og i enhver have er urtepotteskjulere fuldstændige uundværlige og et absolut must have. Du kan nærmest gro alt i en urtepotte lige fra små dekorative blomster til orkidéer, hængeplanter og kaktusser.

Urtepotteskjulere er også perfekte i køkkenet, hvis du for eksempel dyrker krydderurter, karse eller lignende. Har du flere slags krydderurter, kan du med fordel dyrke dem i urtepotter i forskellige farver. Så kan du nemt holde styr på, hvad der gror hvor, samtidig med at farverne skaber glæde og spræl uanset hvor de står. 

Tag et smut forbi vores side med de elegante urtepotteskjulere fra Sandra Rich.

Farverige og smukke keramikvaser

Vaser behøver ikke kun være af glas, men kan også være super smukke i andre materialer, for eksempel keramik. 
Keramikvaser er utrolig pyntelige i sig selv, men passer også perfekt til alle slags blomster. 

Vores helt store keramikvaser egner sig derudover også perfekt som gulvvase, og kan derfor både rumme almindelige blomster og større stueplanter. 

Er du blevet nysgerrig på at se vores store udvalg af keramikvaser? 

Urtepotter i alverdens farver
SANDRA-RICH-KERAMIK-VASE-HVID-ORGANIC-ROBA.DK_

En oplagt gaveidé

Skal du give en gave til én du holder af? Måske er du lidt tom for idéer, eller du har fået en utrolig uinspirerende ønskeseddel? Det er altid sjovere at give en gave, som modtageren ikke selv var klar over, at han eller hun havde brug for. Alle kan bruge vaser og urtepotteskjulere, og det er derfor den oplagte gaveidé.

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder