Lageret sender varer som normalt

Inspiration til bryllupsgaven

Sommer er bryllupsæson, og som bryllupgæst vil man altid gerne finde den helt rigtige gave til det lykkelige par. Uanset om du vil gå den sikre vej og følge en ønskeseddel, eller hellere vil være kreativ og selv finde på noget, har vi her samlet et lille udvalg af gaveidéer.
roba luksus grillbestik

Nyt luksus grillbestik fra Tramontina

En oplagt gaveidé er grillbestik fra Tramontina.

Tramontina er kendt for det smukke grillbestik med træskaft, der kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Bestikket findes i mange forskellige designs, men er altid af højeste kvalitet. Det er derfor også den perfekte gavidé til parret, der har alt.

Er du blevet nysgerrig på Tramontina? Vi har et stort udvalg af deres lækre produkter.

Cocktailglas til den næste fest

Hos Roba mener vi ikke, at det er nok kun at have vandglas og vinglas. Ethvert hjem skal også have cocktailglas og champagneglas – og især et nygift par, der står foran at skulle nyde hvedebrødsdagene. Hos Roba har vi flere typer af cocktail- og champagneglas, og du kan være helt sikker på at finde lige præcis den type glas, der passer perfekt ind i det nygifte pars hjem.  Invitér dig selv på cocktailparty ved at forære brudeparret et sæt lækre cocktailglas for eksempel Martini-glas eller Margarita-glas, eller går den mere klassiske vej med champagneglas.
Vaser og lysestager – altid en sikker vinder

Vaser og lysestager – altid en sikker vinder

Kan man nogensinde få for mange vaser og lysestager? Det mener vi ikke! Derfor har vi også et stort udvalg af både vaser og lysestager, der vil passe perfekt som bryllupsgave. Vær gerne kreativ og sammensæt selv forskellige typer af vaser og lysestager. Det vil gøre din gave både festlig og personlig Lad dig inspirere af vores store udvalg af vaser og lysestager i elegante designs og find lige præcis det, der passer til din stil.

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder