Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Inspiration til bryllupsgaven

Sommer er bryllupsæson, og som bryllupgæst vil man altid gerne finde den helt rigtige gave til det lykkelige par.
Uanset om du vil gå den sikre vej og følge en ønskeseddel, eller hellere vil være kreativ og selv finde på noget,
har vi her samlet et lille udvalg af gave idéer. 

 

 

  • Forskærersæt fra Tramontina:

Et forskærersæt er den perfekte gaveidé til parret, der går op i mad og elsker at gøre lidt ekstra ud af madlavningen. Hos ROBA har vi et stort udvalg af forskærersæt, der alle kommer fra det internationalt kendte mærke Tramontina, der altid er garant for kvalitet af højeste klasse. Som bryllupsgave er et forskærersæt i trææske helt perfekt! Dette forskærersæt er udelukkende lavet i kvalitetsmaterialer og er samtidig utrolig æstetisk. Den perfekte bryllupsgave til parret, der ikke går på kompromis med madlavningen.


    Glas til enhver anledning:

Hos ROBA mener vi ikke, at det er nok kun at have vandglas og vinglas. Ethvert hjem skal også have cocktailglas og champagneglas – og især et nygift par, der står foran at skulle nyde hvedebrødsdagene. Hos ROBA har vi flere typer af cocktail- og champagneglas, og du kan være helt sikker på at finde lige præcis den type glas, der passer perfekt ind i det nygifte pars hjem. Invitér dig selv på cocktailparty ved at forære brudeparret et sæt lækre cocktailglas for eksempel Martini-glas eller Margarita-glas, eller går den mere klassiske vej med champagneglas fra LARA-serien.

          Vaser og lysestager – altid en klassiker! 

Kan man nogensinde få for mange vaser og lysestager? Det mener vi ikke! Derfor har vi også et stort udvalg af både vaser og lysestager fra Sandra Rich, der vil passe perfekt som bryllupsgave. Hvad enten det skal være en lille gave som vores Fragrance fyrfadstager med mønster eller den dekorative og stemningsskabende glaskugle, har vi lige det, du mangler for at bryllupsgaven bliver helt perfekt. Vær gerne kreativ og sammensæt selv forskellige typer af vaser og lysestager. Det vil gøre din gave både festlig og personlig.          

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Close Menu
0
×
×

Cart