Lageret sender varer som normalt

Grillbestik Tramontina – Kvalitets grillbestik til sommerens grillaftener

Dette grillbestik fra Tramontina er perfekt til en lun sommeraften på terrassen. Med et lækkert glas vin til maden er der intet bedre end en saftig bøf fra grillen, der skæres med et kvalitetbestik fra Tramontina. Tramontina har ikke sparet på hverken kvalitet eller design, derfor skal du heller ikke gå på kompromis. Oplevelsen af at spise et godt måltid bliver kun bedre af, at det er let som en leg at skære kødet ud. Med dette grillbestik skal du ikke bekymre dig om sejt kød eller være bange for at save tallerkenen i stykker. Tramontinas grillbestik kan det hele og er lige til at smide i opvaskemaskinen bagefter. Det bliver ikke nemmere at eje kvalitet. Med Tramontinas grillbestik er det som at gå på restaurant hjemme hos dig selv.
Grillbestik-til-grillaftener-1024x734

Danskerne elsker at grille

Det anslås at over 2,2 mio danskere har en grill. Det er et ekstremt højt tal og betyder, at danskerene er verdens mest grillende folkfærd. Grillen har en beroligende effekt, som tilbereder maden en kende anderledes og dermed tilføjer nye smagsstoffer til maden. Stifterne bag Roba griller også i vinterperioden, hvilket sagtens kan lade sig gøre. Dog er der ingen tvivl om, at hyggen er størst om sommeren, når grillen kan tilgås i short og t-shirt. 

Grill i Danmark indebærer traditioner for grillmad, som ændrer sig landet over. I Sønderjylland er det for eksempel meget naturligt, at grille en ringriderpølse, der er en form for medisterpølse blot lavet i mindre bidder. 

Se Tramontina i brug her

Tramontina er et stort brasiliansk brand, som er skabt med kvalitetsmaterialer. Roba har forhandlet Tramontina igennem en lang årrække og elsker, at benytte grillbestik til vores grillaftener. Årsagen er simpel – Tramontina kan holde til mosten. Efter en hyggelig aften, med god mad kan grillbestikket blot smides direkte i opvaskemaskinen, så er den klaret. 

Tramontina forhandles i 19 lande og fabrikken har naturligvis en masse fede videoer, som vi gerne vil dele med dig. Nogle af videoerne er med Tysk tale, andre på Engelsk. 

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder