Udgivet i

Domo gryder og pander – Italiensk kvalitet til køkkenet

DOMO terracotta Roba
Roba-domo-gryder-og-pander

Domo, enjoy cooking

Domo er et førende kvalitetsmærke i Italien. Det hele startede i 1991 og vi har mere end 25 års erfaring. Domo har over 30 serier som alle er unikke og af yderst høj kvalitet. Igennem tiderne har Domo haft særligt fokus på innovation. Induktion er fremtidens nye komfur og det vil vi selvfølgelig gerne følge med i for at give vores kunder den bedste service samt produkter.

Induktion er en varmekilde, som ikke varmer pladen op men kun gryde og pande, derved opnår du maksimal sikkerhed og fleksibilitet. Det nye system gør derfor at vi gerne vil forbedrer og udvikle os i takt med den nye teknologi. Vi har derfor udviklet gryder og pander der kun vil forbedre din madlavning på en induktionsplade.

Domo - Gryder og pander i høj teknologi

Vi bruger derfor nye og hi-teknologiske belægninger i vores produkter. Belægningerne er bestående af flere lag. Vi er aktive og følger FoU og bestræber os på at udvikle produkter der er miljøvenlige, derfor samarbejder vi med kendte industriaktører verden rundt. Belægninger er non-stick og forskellige fra produkt til produkt afhængig af hvad du køber

Hos Roba har vi et bredt udvalg af Domo produkter.

Domo Roba