Lageret sender varer som normalt

Vinglas i top kvalitet

Vinglas i Böhmisk krystal for en unik oplevelse

Vinglas er en af vores mest populære produkter. De mest eftertragtede glas er bestemt vores brede udvalg af de bedste glas til din vin. Vi tilbyder dig et helt unikt krystalglas, der hver især er udformet til at gøre din smagsoplevelse markant bedre. Glassene har den perfekte form og størrelse, der er med til at fremhæve vinens mange duftnuancer, og giver dig den ultimative vinoplevelse. Du kan se dem alle sammen lige her.

Alle vores glas er produceret af Böhmisk krystalglas, fremfor originalt krystal. Dette skyldes at originalt indeholder krystalglas  bly, som er sundhedsskadeligt. Det vil vi naturligvis ikke udsætte vores kunder for, og derfor er vores krystalglas skabt af en kombination af potaske og kalk, netop kaldet Böhmisk krystal. Ligesom det originale krystalglas, vil vores glas også være i stand til at bryde lyset på den helt særlige måde, der kendetegner krystalglas. Dette skyldes indholdet af kalk. Den genkendelige dybe klang i et ægte krystalglas eksisterer også i det Böhmiske, og er ikke til at modstå. Klangen opstår på grund af glassets hårdhed, som skyldes potasken, og det er derfor også lige til at sætte i opvaskemaskinen.

Vinglas i krystal respekterer vinen

Vinglas i krystal fra Glaslageret er med til at give dig de bedste smagsoplevelser. Vi går derfor meget op i at vores krystalglas giver vinen mulighed for at udvikle sine mange nuancer. Glassets udformning og størrelse har en stor betydning for hvordan din vin smager. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige krystalglas med hver deres rummelighed, der er er med til give din vin den helt rigtige smag. Glaslagerets krystalglas respekterer vinen og giver den plads til at udvikle sig. Derudover sørger glasset for at bibeholde temperaturen af vinen, samtidig med at den får mulighed for at ilte.

Krystallet i vores glas er med til at gøre dem robuste, så de ikke så nemt går i stykker, men dog alligevel er tynde. Det giver glasset en lethed, og føles godt, når du smager på vinen. Også dette giver dig en bedre vinoplevelse for både dig og dine gæster!

Vinglas til den kvalitetsbevidste

Vinglas kan bruges til meget mere end bare rød- og hvidvin. De er fantastiske til anretning af forretter og desserter, som netop nu er en meget populær trend. De ses på mange bordopdækninger i magasiner som Mad & Bolig og Boligmagasinet, for slet ikke at nævne Alt for Damerne og IN. Det pifter virkelig anretningen op og gennemfører hele bordopdækningen ved at holde hele opsætningen i een glasserie.

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder