Lageret sender varer som normalt

Krystalglas i vores DNA

Krystalglas alle elsker

Krystalglas er nogle af vores mest efterspurgte glas. Dette må skyldes den behagelige stemning, de er med til at skabe med deres glansfuldhed og elegance. Når du først har haft et glas af krystal i hånden, har du ikke lyst til at drikke af andet. Glasset er lettere at holde på, mens dens udformning og design gør din drikkeoplevelse mere interessant.

Krystalglas har et helt unikt udseende, og adskiller sig fra helt almindelige glas. Slibningen er mere markant i glasset, og er med til at give dig en følelse af velvære med glassets tydelige høje kvalitet. Lyder det dyrt? Det er det ikke. Trods vores høje og lækre kvalitet fås vores alle glas til en overkommelig pris, hvor alle kan være med!

Vores krystal ølglas

Vores krystal ølglas har en unik magi over sig, som ikke ses i det almindelige ølglas. Det tilfører kvalitet og luksus til det dækkede bord, og sørger for at bordet emmer af kvalitet.

Traditionelt set indeholder krystalglasset bly. Selvom bly er med til at give glasset det helt særlige brydning af lys og en dyb klang, så er glasset også sundhedsskadeligt. Det ønsker vi ikke at byde dig og dine gæster, så vores ølglas er produceret af Bøhmisk krystal.

Bøhmisk krystal indeholder ikke bly, men er i stedet skabt af en kombination af potaske og et højt indhold af kalk. Kombinationen er med til at skabe et klart krystalglas, som vi kender det fra den traditionelle udgave. Samtidig formår kalken i det bøhmiske krystalglas at bryde lyset på samme måde som blykrystal, mens potasken sørger for at den dybe klang er helt rigtig.

Med Glaslagerets kvalitetsglas til en fantastisk pris får du krystal, du kan glæde dig med i mange år frem.

VINGLAS-KRYSTAL

Læs om vores Böhmisk krystalglas

Oprindeligt er krystalglas sundhedsskadeligt. Det skyldes det høje indhold af bly, der frigives i drikken, hvis væsken er i glasset for længe. Sådan er det ikke med vores krystalglas.

Krystalglas fra Glaslageret er alle produceret af Böhmisk krystal, der blev skabt som et modsvar på det tidligere sundhedsskadelige produkt. Krystal er kendt for sin dybe klang, samt dets evne til at bryde lyset på en helt særlig måde. Det var derfor et krav at den nye Böhmiske krystal gjorde præcis det samme. Dette lykkedes ved at skabe en kombination af potaske og kalk, og du vil kunne genkende den rungende lyd, når du skåler i krystalglas fra Glaslageret

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder