Lageret sender varer som normalt

Vandglas i krystal skaber luksus i hverdagen

Vandglas i krystal kan måske synes overdådigt og ligegyldigt. Men vores krystalglas er med til at skabe velvære og luksus i din hverdag, alt sammen til en overkommelig pris. Hos Glaslageret er vi af den overbevisning at det er vigtigt at vægte sig selv lige så højt som sine gæster. Derfor opfordrer vi også vores kunder til at bruge vores krystalglas i hverdagen. Ligegyldigt om du vælger at drikke vand, sodavand, saftevand – ja, hvilken som helst drik, så får du en fantastisk drikkeoplevelse med Glaslagerets glas!

Vandglassene er også med til at skabe den helt rigtige stemning ved middagsbordet. Ved at dække op til dine gæster med rød- og hvidvinsglas, og dertilhørende vandglas i krystal fra samme serie giver det borddækningen et ekstra løft i form af kvalitet og elegance. Vi forsikrer dig om at dine gæster vil komplimentere din opdækning hele aftenen!

Vandglas i Böhmisk krystal

Vores vandglas er alle produceret i Böhmisk krystal. Denne type krystal besidder den samme kvalitet som originalt krystal, uden dog at være sundhedsskadeligt. Böhmisk krystal indeholder nemlig ikke bly ligesom krystal gjorde engang. I stedet er det skabt af en blanding af potaske og kalk, som begge er med til at skabe den samme genkendelige klang og den smukke brydning af lyset, som du genkender fra krystal

Uanset om vores borddækning er komplet til hverdag eller kun, når der kommer gæster er der som regel altid brug for et vandglas. Hvorfor ikke have et vandglas, som er skabt til begge anledninger? Glaslageret har fundet vandglas, som passer til enhver anledning. Uanset om borddækningen er i top, så passer vandglassende ind.

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder