Tallerken, Rund (Ø21 Cm) – CHIC

139,95 kr.

TALLERKEN BY CHIC – TIDLØS ELEGANCE

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Velegnet til mange formål og kan både bruges som forkosttallerken eller middagstallerken elelr som et lille fad til servering. CHIC serien består af mange dele, som alle fås her. Det enkle design gør det nemt at kombinere med andre stel.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

Tallerken: Rund Ø21 cm
Tåler opvaskemaskine

7 på lager

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH257601CH Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

TALLERKEN BY CHIC – TIDLØS ELEGANCE

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Velegnet til mange formål og kan både bruges som forkosttallerken eller middagstallerken eller som et lille fad til servering. CHIC serien består af mange dele, som alle fås her. Det enkle design gør det nemt at kombinere med andre stel.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

CHIC tilbyder den optimale kombination af innovative materialer og moderne design, som resulterer i unikke og tidløse bordserviceprodukter, som du kan bruge i årevis.

CHIC er helstøbt harmoni og musisk formgivning samt giver et effektfuldt udtryk, der er tale om høj kvalitet kombinerer med meget specifikke elementer der bidrager til eksklusive og innovative produkter.

CHIC er passion for design og brugervenlighed. Ved at kombinere forskellige produkter til en perfekt match bliver hver madoplevelse en fornøjelse. Du vil have et utal af muligheder for at sætte netop dit eget præg på en perfekt borddækning. Så med en perfekt borddækning fra CHIC så sikker du dig sammen med den perfekt mad, et fryd for øjet og glæde for smagsløgene at du og dine gæster er klar til et veldækket bord.

CHIC kollektionen er et europæisk produkt og er lavet af stentøj. Farverne opnås ved en særlig proces i færdiggørelsesfasen. Dette resulterer i et unikt produkt, der giver dig mulighed for at tilføje et luksuriøst touch til dit bord.

Yderligere information

Vægt 0,56 kg
Størrelse 21 × 21 × 3 cm
Brand

Farve

Grøn

Opvaskemaskine

Ja

Du kunne også være interesseret i...

 • Tallerken, Firkantet (3 størrelser) – LIVELLI BY CHIC

  199,95 kr.
  Se varen
 • Tallerken (26,5 Cm) – CLARO BY CHIC

  229,95 kr.
  Se varen
 • Skål, Rund – SPAT BY CHIC

  99,95 kr.399,95 kr.
  Se varen