Tallerken, Firkantet (3 størrelser) – LIVELLI BY CHIC

219,95 kr.

SPAT BY CHIC

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Føres i 3 størrelser lige fra kagetallerken til stor middagstallerken.
De hvide elementer i SPAT-serien symboliserer alle deres eget look med et meget specifikt design. SPAT kollektionen er lavet af ‘SiloxiHT’,  hvilket gør produkterne ekstreme holdbar og hårdførende. Med denne produktionsteknik opnår man ikke kun meget tynde, men også ekstreme lette produkter. Produkterne er stadig meget hårdførende og anvendelig i dagligdagen.

Tåler opvaskemaskine

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH780053CH Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Den tidsløse firkantet tallerken fra CHIC

Den tidsløse firkantet tallerken fra CHIC, passer ind på ethvert middagsbord. De firkantet tallerken kommer i flere forskellige størrelser, hvor denne firkantet tallerken går rigtigt godt til desserten, og hvorimod f.eks. en stor firkantet tallerken går godt til hovedretten. På denne firkantet tallerken har du rig mulighed for at anrette mindre måltider eller desserter på en flot og elegant måde, så maden fremstår endnu bedre end først antaget.

 

Anret dit måltid på en firkantet tallerken  

En firkantet tallerken er tidløs, og kan bruges år efter år til fine og formelle middage eller, til mere afslappede begivenheder. En firkantet tallerken fra CHIC er designet til at du kan udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige farver og designs. Brug farverne fra de forskellige ingredienser i retten du skal servere og få en unik anretning til dit middagsselskab.

Du kan evt. også vælge at bruge din firkantet tallerken under en dyb tallerken i anretningen. Det giver et super sammenspil med den dybe runde form oven på den firkantet tallerken.

Den firkantet tallerken gør at de nemt kan stables og pakkes væk i skabet, og samtidig også er nem at håndtere når du skal servere på bordet. Et alternativ til den firkantet tallerken fra CHIC kunne være en rund grilltallerken fra REGAS i flotte farver så der kommer noget kulør på middagsbordet.

Livelli  er produceret på den traditionelle måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse 20 × 20 × 1,5 cm
Brand

Farve

Hvid

Opvaskemaskine

Ja

Størrelse

20×20 cm, 24×24 cm, 28×28 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • Desserttallerken – SPAT BY CHIC

    119,95 kr.
    Se varen
  • Skål, Rund – SPAT BY CHIC

    119,95 kr.419,95 kr.
    Se varen