Tilbud

Kokkens Forskærersæt, 2 dele – TRAMONTINA

349,95 kr.399,95 kr.

Kokkens Forskærersæt 2 dele fra Tramontina

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæsesvær m.m. Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød, og giver dig en knivskarp skive at præsentere for gæsterne. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik og vi giver endda 5 års garanti, vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

Kniv: 33,5 cm

Gaffel: 30 cm

Maskinopvask: Ja – Garanti: 5 år

Gaflen skal være designet til at hægte sig ordentligt fast, så kødet ikke rutsjer rundt på spækbrættet. Har man planlagt at investere i et forskærersæt, er det vigtigt, at de to redskaber er nogenlunde lige gode, dette er lige hvad man får ved at investere i et forskærersættet fra Tramontina.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH21198460 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Kokkens Forskærersæt 2 dele

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæsesvær m.m. Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød, og giver dig en knivskarp skive at præsentere for gæsterne. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres. Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb. Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik og vi giver endda 5 års garanti, vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

Forskæresættet

Kniv: længde 33,5 cm

Maskinopvask: Ja

Garanti: 5 år

Yderligere information

Vægt 0,385 kg
Størrelse 37 × 13 × 3,2 cm
Brand

Materiale

Rustfrit stål og trægreb

Opvaskemaskine

Ja

Garanti

5 år

Varianter

, ,