Tilbud

Dyb stegepande Induktion – Bold in rock (Ø20-Ø30 cm)

169,95 kr.399,95 kr.

Dyb stegepande Induktion fra Bold in Rock serien

Denne dybe stegepande fra DOMOs serie BOLD in Rock er i et unikt design. Panden har et ergonomisk greb med soft touch, der gør panden let at holde. Den dybe stegepande er sikret mod skade fra bestik og andre metalredskaber og har samtidig en HOPLON nonstick belægning, der gør panden til et uundværligt redskab i ethvert køkken. Panden passer til alle varmekilder, også induktion. Den fås i flere størrelser.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Bold in Rock

DOMOs nyeste skud på stammen er Bold in Rock serien, der inkluderer både gryder og pander i et stilrent og funktionelt design. Den dybe stegepande har både nonstick belægning og et blødt ergonomisk greb, der gør det lettere at holde panden. Samtidig er du sikret mod ridser og andre skader på panden fra bestik og andre metalredskaber. Panden kan bruges på alle slags komfurer og må både komme i opvaskemaskinen og køleskabet. Produktet er fri for PFOA, tungmetaller og nikkel.

 

 

 

 

 

Yderligere information

Brand

Størrelse

Ø20 cm, Ø24 cm, Ø26 cm, Ø28 cm, Ø30 cm

Varmekilder

Serie

Opvaskemaskine

Ja

Nonstick

Du kunne også være interesseret i...

  • Gryde med låg Bold in Rock Induktion (Ø20-Ø24cm)

    Tilbud 399,95 kr.
    Se varen