Tilbud

Gryde med låg Bold in Rock Induktion (Ø20-Ø24cm)

399,95 kr.

Gryde med låg Induktion (Ø20-Ø24cm) fra Bold in Rock serien

Denne dutch oven med grydelåg fra DOMOs Bold in Rock serie kommer i et unikt design. Gryden er i koldsmedet aluminium med slidstærk belægning af Heavy-duty Hoplon nonstick. Overfladen beskytter gryden fra ridser og skader fra bestik og andre metalredskaber, så du trygt kan røre rundt i maden med en ske af metal. Gryden kan bruges på alle komfurer, også induktion. Der medfølger et grydelåg i kvalitetsglas, som tåler opvaskemaskine. Gryden fås i flere størrelser.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Bold in Rock

DOMOs nyeste skud på stammen er Bold in Rock serien, der inkluderer både gryder og pander i et stilrent og funktionelt design. En Dutch Oven er en støbejernsgryde, der kan fungere som både ovn og gryde. En Dutch Oven er især ideel, hvis man vil kaste sig ud i lækker bålmad, da den kan bruges til alle varmekilder, også over bålet. Så prøv dig frem med spændende simremad og gode gryderetter. Gryden fra DOMO har nonstick belægning og ergonomiske greb, der gør det lettere at gribe fat i gryden. Samtidig er du sikret mod ridser og andre skader på gryden fra bestik og andre metalredskaber. Produktet er koldsmedet, hvilket gør det ekstra holdbart, og det tåler derfor både opvaskemaskine og køleskab. Gryden er fri for PFOA, tungmetaller og nikkel. Der er 5 års garanti.

Yderligere information

Nonstick

Garanti

5 år

Varmekilder

Størrelse

Ø20 cm, Ø24 cm

Farve

Grå

Materiale

heavy-duty Hoplon® nonstick interior in a new materic texture finish. Patented Fusion-Alpha bottom.