Tilbud

barbecue sæt 6 dele Tramontina

499,95 DKK 349,95 DKK

BARBECUE-SÆT 6 DELE

Pakke med 3 grillspyd længde 65 cm, tang og forskæresæt bestående af kniv og gaffel.

Grillspydene er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Spydene har en god længde 65 cm oger med trægreb, hvilket giver et fast greb. Den V-formet faconen giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet.

Grillspydene lette at rengøre og tåler maskinopvask.

 

Varenummer (SKU): NH26499026TR Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

BARBECUE-SÆT 

Pakke med 3 grillspyd længde 65 cm, tang og forskæresæt bestående af kniv og gaffel.

Grillspydene er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Spydene har en god længde 65 cm, så der er god plads til f.eks. kød og grøntsager. Grillspydene er med trægreb hvilket giver et fast greb. Den V-formet faconen giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet. Tramontina er verdenskendte for deres grillspyd, som de bruger i stor stil til at lave deres kendte grillmåde Churrasco. Grillspydene lette at rengøre og tåler maskinopvask.

OBS! grillspyd  indgår i Roba.dk som en del af kokkeknive, grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet.

Mange af Tramontina´s greb er lavet af træ, som tåler daglig brug af opvaskemaskine, Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti på CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider og som arbejdsredskab i køkkenet. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

 

Yderligere information

Vægt 1.18 kg
Størrelse 65 × 19 × 3.8 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – anbefaler dog håndvask

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun

Du kunne også være interesseret i...