Lageret sender varer som normalt

Trænger dit køkken til en opdatering?

Kender du det, at man bare trænger til, at der skal ske noget nyt? Måske er du dødtræt af dit gamle køkken, og drømmer om et spritnyt og moderne køkken fyldt med lækkert udstyr? Et nyt køkken kan både være dyrt og omstændigt, men med nogle små tricks, kan du lave dit køkken lidt om, så det næsten føles nyt igen. Det er super let, og behøver hverken at være dyrt eller omstændigt.

Nye gryder og pander

Når du laver mad med nye gryder og pander, kan det føles som om, at du laver mad i et helt nyt køkken. Sortér i dine gamle (og måske slidte?) gryder og pander, og køb nogle lækre nye. Du behøver slet ikke skifte hele dit grydeskab ud, men en enkelt ny pande eller gryde, kan være lige dét, du mangler. 

Måske har du også bare brug for noget helt nyt, du ikke har haft før? For eksempel en grillpande eller en praktisk gryde med pastaindsats? Nogle gange ved man ikke selv, hvad man mangler. Tag et kig på vores store udvalg af gryder og pander, vi lover at du helt sikkert bliver inspireret.

Farver og nips til dit køkken

Et køkken kan hurtigt fremstå meget hvidt og sterilt og måske tangerende til det lidt kedelige. Du tilbringer utrolig meget tid i dit køkken, og derfor er det en god idé at pynte med lidt farver og nips, så dit køkken bliver både mere personligt og hyggeligt.  

Det er synd at gemme dine fine kander, karafler, skåle og fade væk i et skab eller en skuffe. Sæt dem i stedet frem på et bord eller en hylde, så har du nemlig også glæde af dine ting, når du ikke bruger dem. 

Mangler du lidt fint nips til dit køkken? Så kig forbi vores store udvalg af skåle og fade. Vi har både pynteskåle samt ovnfaste skåle, der passer perfekt på en hylde i køkkenet. 

Roba-køkkentilbehør

Stearinlys og hygge

Stearinlys er altid en sikker vinder, og der skal kun nogle enkelte små lys til for at skabe en stemning af hygge. Du kan sagtens have stearinlys i dit køkken, for eksempel i en vindueskarm, på spisebordet eller på en hylde. Om vinteren når det er mørkt, er det rigtig hyggeligt at spise sin mad, hvis der samtidig er stearinlys tændt, og især på en mørk og kold morgen kan stearinlys være med til at give en rigtig god start på dagen.

Dekorationsskåle der kan anvendes til stort set alt, kan også være rigtig fine i et køkken. Skålene kan stå som de er, eller du kan fylde dem med for eksempel frugt, slik eller chokolade.

Bliv en del af robas kundeklub

vi sender dig spændende nyheder