Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Sådan gør du din lille altan hyggelig

Om sommeren er det helt perfekt med en altan, hvor man kan sidde ud og nyde sin morgenmad, en kop kaffe eller de lange lyse aftener. Mange drømmer måske om en stor altan, hvor der både er plads til spiseplads og grill. Har man kun en lille altan, skal man dog ikke fortvivle. En lille altan kan sagtens gøres rigtig hyggelig, hvis man udnytter den på den rigtige måde og får pyntet med lidt forskellige ting. 

Blomster er noget af det første, man bør anskaffe sig til sin altan. De fleste altaner kan hurtigt blive kedelige og grå, men blomster giver farve og glæde, og gør din altan meget mere livlig at se på. 
Har du ikke de grønneste fingre, findes der masser af blomstertyper, der er nemme at holde og kun kræver lidt vand indimellem. 

Til din altan er altankasser selvfølgelig ideelle, men også urtepotter kan være rigtig fine på en lille altan. Hvad med urtepotter i retrostil? Eller urtepotter, der har det stilfulde patina look? 

Vi har et stort udvalg af vaser og skjulere, så uanset hvor lille bitte din altan må være, har vi en vase eller en skjuler, der passer. 

Drinks på altanen

Hvad er bedre på en varm sommerdag end iskolde drinks? Hav isterninger klar i fryseren, så du altid er klar til at tage et glas iskoldt vand, saftevand, sodavand eller vin med ud på din altan. 
Du kan selvfølgelig også gå all-in og lave lækre drinks i rigtige cocktailglas. Valget er dit, og det eneste det kræver er et glas og en god stol på din altan.    

Din altan kan sagtens bruges på en lidt kold dag. Især hvis der er læ for vinden, kan man få mange gode timer på altanen, selvom vejret måske ikke er det bedste. Hent et tæppe eller en varm trøje og lav en god kop kaffe eller te. Mangler du nye kaffekopper? Måske tallerkener til et lille stykke kage eller lidt frugt til at tage med på altanen? Så tag et kig på vores side 

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Close Menu
0
×
×

Cart