Klapstiger til alle behov

Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller skal nå noget på øverste hylde. En stige skal være praktisk, funktionel og sikker, og skal samtidig ikke fylde noget, da det nok er de færrest mennesker, der vil have en stige stående frit fremme. Derfor er klapstiger også helt fantastiske! Stigerne kommer i alverdens størrelser og kan klappes sammen og sættes bag en dør, under sengen, i et skab, eller hvor du nu har plads. 
Det er vigtigt, at du finder den stige, der passer bedst til dig og det arbejde, du skal udføre.
Skal du lave et større stykke arbejde, og derfor også stå på stigen i lang tid, skal du have en stige, der passer perfekt i højden, samtidig med at sikkerheden er helt i top. Er det en mindre stige til køkkenet, du har brug for, skal du gøre op med dig selv, hvor mange trin du har brug for, og sikre dig at stigen kan anvendes indendørs, og ikke ridser dit gulv. 

Herunder er vist et lille udvalg af Hailo klapstiger, der altid har fokus på både kvalitet, funktionalitet og sikkerhed.   

Klapstige til køkkenet

Det kan være rigtig praktisk at have en lille to-trins klapstige, når man skal nå ting i de øverste køkkenskabe eller skal give køkkenet en grundig rengøring fra gulv til loft. Nogle gange kan det også være godt at komme et enkelt trin højere op, hvis man ikke er så høj og for eksempel skal ælte en dej på køkkenbordet. 
De små klapstiger fra Hailo fylder ingenting, når de er klappet sammen, og kan derfor også opbevares, så du altid har en stige lige ved hånden.  
På klapstigerne er monteret skridsikrer fødder, så du både kan være sikker på, at stigen står helt fast og ikke ridser dit fine trægulv. Derudover er trinnene ekstra bredde, så du står bedre fast, og derfor også har en bedre arbejdsstilling, når du for eksempel gør rent. 

K30 Klapstige - Hailo
ChampionsLine XXR 225 - Hailo

Multifunktionsstige til praktisk arbejde

Har du gang i et større håndværkerprojekt, skal du også have en god stige, hvor der både er styr på sikkerheden og de smarte detaljer. 
Hailo har klapstiger, der passer til alt arbejde og som kan tåle at blive brugt professionelt. Stigerne kommer i mange forskellige størrelser, men har det til fælles, at de kan både bruges udendørs og indendørs – ja, endda på sarte trægulve. Derudover har de mange små geniale detaljer som ekstra bredde trin, rem til at hænge en spand på, ekstra kroge, spændebånd og bakke. Alt sammen detaljer, der gør arbejdet meget lettere for dig, når du skal bruge mange timer på en stige. 
Med en Hailo klapstige kan du være sikker på altid at stå helt fast, når du skal op i  højden. De smarte fødder gør nemlig, at stigen ikke glider og heller ikke ødelægger underlaget. 

Hailo - altid fokus på sikkerhed og kvalitet

Hailo kommer fra Tyskland og er kendt for klapstiger, hvor både sikkerhed og funktionalitet er helt i top. Stigerne kommer i alle størrelser fra den lille et-trins stige til store komplekse multifunktionsstiger. Uanset om du skal bruge en lille eller en stor klapstige, er det nemlig vigtigt, at du finder lige den stige, der passer til dig og dit projekt. Derfor har Hailo også et stort udvalg af alle typer stiger, så du kan være helt sikker på at finde den perfekte stige til dig. 
Mange af Hailos klapstiger har smarte detaljer som for eksempel krog til at hænge en spand på, spændebånd, bakke og så videre. Alt sammen ting, der gør arbejdet meget nemmere for dig. 
Med Hailo er der også altid fokus på sikkerheden. Klapstigerne har monteret skridsikre fødder og har ekstra bredde trin, så du kan være sikker på at stå helt fast.  

Kig forbi vores side med klapstiger og find din næste stige. 

Flere klapstiger fra Hailo:

Mini Klapstige - Hailo
ChampionsLine Stepke 225 - Hailo
L50 Klapstige - Hailo
Hailo XXL Garden & Home - Hailo
Hailo Klapstige LivingStep Ekstra Komfort - Hailo
Hailo L90 Stepke - Hailo

Find mere inspiration her:

Få Inspiration her

Klapstiger til alle behov

Klapstiger til alle behov Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller skal nå noget på øverste hylde.

Læs mere »
Efterårshygge
Få Inspiration her

Efterårshygge

Kom i efterårsstemning med produkter fra Sandra Rich Efteråret er så småt på vej. Dagene går på hæld, og træernes blade skifter til den brændte

Læs mere »
Tapasinspiration
Få Inspiration her

Det perfekte tapasudstyr

Det perfekte tapas udstyr Mangler du inspiration til tapasbordet? Søger du det perfekte udstyr eller ideer til, hvad du kan servere din tapas i og

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv