Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk
IMAGE TAGINE REGAS ROBA.DK

Ovnfaste skåle og fade fra Regas

Det spanske mærke Regas blev grundlagt i 1821 af Baltasar Regás, der på sin drejebænk producerede skåle og fade i ler. Den daglige produktion dengang lød på 200 stykker og fabrikken rådede over 300m2.   

I dag omkring 200 år senere har den lille forretning vokset sig stor, og er blevet til en moderne virksomhed, der producerer 60.000 keramikprodukter dagligt. Produktionen er super moderne, og foregår ikke længere på drejebænk, men bortset fra det er filosofien den samme som dengang i 1821. Alle produkter er lavet af ler og overtrukket med en glasur af højeste kvalitet.     

I alle Regas produkter er det tydeligt at se det rustikke look, der er kendetegnet ved den klassiske spanske stil. Produkterne er enkle, tidsløse og stilfulde og passer ind i ethvert hjem. Der findes et utal af forskellige skåle og fade fra Regas, der alle er af høj spansk kvalitet, og helt sikkert passer perfekt til netop dit køkken.  

 

Ovnfast skåle og gryder er uundværlige i et køkken, og kan bruges til alt. Det kan være en fordel at have ovnfaste skåle i flere størrelser, så der altid er en skål, der passer til mængden af mad. 
Skålene og gryderne kan både bruges til madlavning, men også til at servere i, da de pynter så fint på et veldækket bord. 
Gryderne har den store fordel, at de har medfølgende låg, der gør at maden ikke bliver kold, når den bliver sat ind på bordet.

Nu produkterne anvendes første gang, skal det ske ved svag varme, der derefter gradvis kan øges.  
Skåle og gryder tåler begge både mikroovn og opvaskemaskine, men skal aftørres meget grundigt efter opvask.  

 


Regas ovnfaste fade er en sand klassiker, og burde være fast inventar i ethvert køkken. Dette fad kommer i flere forskellige farver og størrelser, og er perfekt til ovnmad som lasagne, rodfrugter, gratin og lignende. 
Med henblik på det flotte design og de stilrene farver, kan fadet også sagtens anvendes som serveringsfad for eksempel til en salat. 
Derudover er fadet perfekt som pyntefad i stuen eller i køkkenet, da de festlige farver skaber liv og god stemning, og passer ind i enhver stil. 

Skal du give en gave, men er lidt tom for idéer? Så er dette ovnfaste fad fra Regas et oplagt valg! Muligederne er ubegrænset med ovnfaste fade, og netop dette fad skille sig ud ved at være farvet, og af den allerhøjeste kvalitet. En åbenlys gaveidé 🙂  

 

 

Taginen kommer fra Nordafrika, og er ikke så kendt i Danmark, hvilket er synd, da en tagine giver uanede muligheder indenfor madlavning. Konceptet minder lidt om en stegeso, men så alligevel ikke, for en tagine er samtidig helt anderledes end en stegeso.  

En klassisk tagineret i Nordafrika består af lam, men man kan bruge hvad som helst – kun fantasien sætter grænser. I en tagine bliver maden både kogt og dampet og tilberedes meget længe, hvilket giver en fantastisk intens smag. En tagine kan dog ikke bare anvendes som den er, så får man nemlig ikke det fulde udbytte og den gode smag. 
Før man tager en tagine i brug, skal den krydres med for eksempel gulerødder, løg, selleri og krydderier som for eksempel spidskommen, koriander, ingefær og paprika. Dæk det hele til med vand og stil taginen over blus eller i ovnen ved 150 grader i en times tid. 

Når den er helt kold igen tømmes den, og er nu klar til brug.  

 


Udover skåle, fade og gryder, der primært anvendes til aftensmaden, er Regas’ produkter også fantastiske til desserter. Med det lækre créme brûlèe sæt kan du lave en skøn dessert, der bliver præsenteret på bedste vis. Varmejernet opvarmes på kogepladen eller grillen, og giver din dessert en skøn karameliseret overflade.

Kaster du dig ud i kunsten at lave den perfekte souffle, er Regas skåle helt perfekte. Den klassiske og simple skål er ideel til souffle, samtidig med at både design og kvalitet er helt i top.   

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Close Menu
0
×
×

Cart