Udgivet i

De bedste ovnfaste skåle og fade fra Regas

IMAGE-KOKOTTE-REGAS-ROBA.DK_
skåle fra regas

Skåle og gryder til ovnen

Ovnfast skåle og gryder er uundværlige i et køkken, og kan bruges til alt. Det kan være en fordel at have ovnfaste skåle i flere størrelser, så der altid er en skål, der passer til mængden af mad. Skålene og gryderne kan både bruges til madlavning, men også til at servere i, da de pynter så fint på et veldækket bord. Nu produkterne anvendes første gang, skal det ske ved svag varme, der derefter gradvis kan øges. Skåle og gryder tåler begge både mikroovn og opvaskemaskine, men skal aftørres meget grundigt efter opvask. Vi har et stort udvalg af ovnfaste skåle og fade fra Regas.

Ovnfaste serveringsfade

Regas ovnfaste fade er en sand klassiker, og burde være fast inventar i ethvert køkken. De lækre fade kommer i flere forskellige farver og størrelser, og er perfekt til ovnmad som lasagne, rodfrugter, gratin og lignende. Med henblik på det flotte design og de stilrene farver, kan fadet også sagtens anvendes som serveringsfad for eksempel til en salat. Derudover er fadet perfekt som pyntefad i stuen eller i køkkenet, da de festlige farver skaber liv og god stemning, og passer ind i enhver stil. Skal du give en gave, men er lidt tom for idéer? Så er et ovnfast fad fra Regas et oplagt valg! Tag et kig på alle vores lækre fade og lad dig inspirere til næste køb.

Kast dig ud i madlavning med en tagine

Taginen kommer fra Nordafrika, og er ikke så kendt i Danmark, hvilket er synd, da en tagine giver uanede muligheder indenfor madlavning. Konceptet minder lidt om en stegeso, men så alligevel ikke, for en tagine er samtidig helt anderledes end en stegeso.  

En klassisk tagineret i Nordafrika består af lam, men man kan bruge hvad som helst – kun fantasien sætter grænser. I en tagine bliver maden både kogt og dampet og tilberedes meget længe, hvilket giver en fantastisk intens smag. En tagine kan dog ikke bare anvendes som den er, så får man nemlig ikke det fulde udbytte og den gode smag. 
Før man tager en tagine i brug, skal den krydres med for eksempel gulerødder, løg, selleri og krydderier som for eksempel spidskommen, koriander, ingefær og paprika. Dæk det hele til med vand og stil taginen over blus eller i ovnen ved 150 grader i en times tid. 

Når den er helt kold igen tømmes den, og er nu klar til brug. 

​Skåle til desserter

Udover skåle, fade og gryder, der primært anvendes til aftensmaden, er Regas’ produkter også fantastiske til desserter. Med det lækre créme brûlèe sæt kan du for eksempel lave en skøn dessert, der bliver præsenteret på bedste vis. Varmejernet opvarmes på kogepladen eller grillen, og giver din dessert en skøn karameliseret overflade.

Se vores lækre créme brûlèe sæt.

Kaster du dig ud i kunsten at lave den perfekte souffle, er Regas skåle helt perfekte. Den klassiske og simple skål er ideel til souffle, samtidig med at både design og kvalitet er helt i top.