
Skåle og gryder til ovnen
Ovnfaste serveringsfade


Kast dig ud i madlavning med en tagine
Taginen kommer fra Nordafrika, og er ikke så kendt i Danmark, hvilket er synd, da en tagine giver uanede muligheder indenfor madlavning. Konceptet minder lidt om en stegeso, men så alligevel ikke, for en tagine er samtidig helt anderledes end en stegeso.
En klassisk tagineret i Nordafrika består af lam, men man kan bruge hvad som helst – kun fantasien sætter grænser. I en tagine bliver maden både kogt og dampet og tilberedes meget længe, hvilket giver en fantastisk intens smag. En tagine kan dog ikke bare anvendes som den er, så får man nemlig ikke det fulde udbytte og den gode smag.
Før man tager en tagine i brug, skal den krydres med for eksempel gulerødder, løg, selleri og krydderier som for eksempel spidskommen, koriander, ingefær og paprika. Dæk det hele til med vand og stil taginen over blus eller i ovnen ved 150 grader i en times tid.
Når den er helt kold igen tømmes den, og er nu klar til brug.
Skåle til desserter
Udover skåle, fade og gryder, der primært anvendes til aftensmaden, er Regas’ produkter også fantastiske til desserter. Med det lækre créme brûlèe sæt kan du for eksempel lave en skøn dessert, der bliver præsenteret på bedste vis. Varmejernet opvarmes på kogepladen eller grillen, og giver din dessert en skøn karameliseret overflade.
Se vores lækre créme brûlèe sæt.
Kaster du dig ud i kunsten at lave den perfekte souffle, er Regas skåle helt perfekte. Den klassiske og simple skål er ideel til souffle, samtidig med at både design og kvalitet er helt i top.
