Tilbud

Vento håndlavet Pizza og Haveovn fra cookKing

6.999,95 kr.

VENTO Cookking Ude og brændeovn til madlavning og bagning

Få smagen af Italien direkte haven – Vores nye håndlavede VENTO pizzaovn vil være den kommende mester inden for pizza eller anden bagning og stegning når der skal fyres med træ / briketter eller kul.

Vi anbefaler træfyring da dette er den originale måde for bagning og vil give den bedste smag til Jeres Pizza, bagværk eller grillmad

Denne model er så vidt os bekendt den eneste Allround udepejs / pizzaovn / udebrændeovn / Bageovn

I modsætning til mange andre ovne er denne forsynet med hele 2 varmebestandige glaslåger med kraftige lukkemekanismer. Her kan du således hele tiden følge med i din bagning/stegning samt se hvornår der skal efterfyres.

Der medfølger

 • 2 stk Fedt sten (Ikke til Pizza
 • 1 Perforeret stegeplade
 • 1 Bradepande
 • Askeskuffe
 • Dimension 50 x 47 x H150 cm – ca 55 kg
 • Diameter Ovn rør – Ø 15 cm

Ikke inkluderet Pizzasten / Pizzaplade

Vi introducerer vores Kraftige og robuste haveovn VENTO – som er fantastisk til at bage pizza med træ fyring, som vil bringe smagen af ​​ægte italiensk pizza til din middag. Grundet ovnens kraftighed kan den afgive megen varme til omgivelserne.

De kraftige døre med varmebestandigt glas beskytter ikke kun mod gnister, men giver dig også mulighed for at nyde synet af de dansende flammer, mens du laver mad og nyder duften.

Ovnens indre/bund er Isoleret med varmefaste sten/pizzaplade der sikrer det perfekte forhold til at bage ikke kun pizza, men også brød, fisk, stege grillmad, bage kager eller stege grøntsager.

Den ekstra hylde er optimal for supplerende brænde opbevaring som sikrer, at det nødvendige brændsel altid er lige ved hånden.

Disse unikke funktioner gør VENTO til det perfekte valg for alle pizzaelskere, og giver mulighed for at tilberede autentiske italienske delikatesser direkte i din have eller på terrassen.

Se videoen herunder – Husk Vinen.

Denne vare er gennemført lækker…. Go Fornøjelse

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): 111501DG Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

CookKing logo

 

Det Europæiske BRAND CookKing er kendt for sine robuste og håndlavede haveartikler. Produkterne fra CookKing er kun fremstillet i Europa og udelukkende af højkvalitetsstål. En langsommelig og nøjagtig proces. Varerne er af højeste kvalitet med garanteret lang levetid.

 

Yderligere information

Vægt 55 kg
Brand

Materiale

Glas, Pladestål

Rust

Farve

Sort

Du kunne også være interesseret i...

 • Tramontina NH26500066 Churrasco Black PizzaSten Img 6

  Tramontina Pizza sten Ø 35,5 cm

  Tilbud 399,95 kr.
  Se varen