Tallerken, Rund (Ø27,5 Cm), Pasta el. Dessert – UNDA BY CHIC

249,95 kr.

UNDA BY CHIC

Tallerken til pastaretter eller desserter

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Denne tallerken fremhæver enhver pastaret eller dessert.
UNDA-sortimentet er af høj kvalitet på grund af den specielle og markedsledende produktionsteknik ‘SiloxiHT’ som gør produktet ekstremt holdbar og hårdførende. Denne unikke kombination af kvalitets materialer gør det muligt at producere tynde men også ekstremt letvægts produkter der er hårdførende og anvendelig i dagligdagen.

Størrelse: Rund 27.5 cm – højde 10 cm
Tåler maskinopvask

Ikke på lager

Varenummer (SKU): NH783053CH Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

En traditionel pastatallerken med et tvist

CHIC har lavet en traditionel pastatallerken med et lækkert tvist på kanten med rifler, som gør den traditionelle pastatallerken lidt mere spændende. CHIC er specielt kendt for at producere tallerkener der skiller sig ud fra mængden. Så med en pastatallerken fra CHIC er du sikker på at dit selskab vil måbe over dit flotte service. Din pastatallerken fra CHIC går specielt godt til pastaretter, men kan også sagtens bruges til at servere en lækker isdessert, eller en god suppe eller hvad hjertet ellers begærer. Du er sikker på en flot anretning, med din pastatallerken fra CHIC.

Spaghetti carbonara, serveret i din UNDO pastatallerken fra CHIC

Vi kender alle den klassiske spaghetti carbonara, som oftest bare ender som en klump spaghetti i en kedelige pastatallerken. Med en UNDO pastatallerken fra CHIC får du alle muligheder for at pifte din carbonara op på udseendet i din pastatallerken. Den brede kant på din pastatallerken gør det muligt at sprede nogle krydderurter på kanten, eller noget soya sauce for at give en farve kontrast til den hvide pasta. Dog kan du også holde den helt klassisk og holde alt fokus inde i centrum af din pastatallerken. Den brede kant på din pastatallerken, gør at fokus automatisk ender inde i midten af din pastatallerken. Og dermed sikre du, at dine gæster får et indtryksfuldt måltid serveret i din pastatallerken.

Server din dessert i en pastatallerken fra CHIC

Du kan sagtens servere andet, end pasta i din pastatallerken. Selvom det er en pastatallerken, så begrænser det ikke brugen kun til pasta. Du kan med fordel anvende din pastatallerken som desserttallerken, da anretningsmulighederne er enorme og du har rig mulighed for at pynte rundt langs den brede kant der er på din pastatallerken fra CHIC. Med en god vaniljeis toppet med årstidens frugt, og med chokolade sovs rundt på den brede kant, har du pludseligt en pastatallerken der er anrettet som en flot desserttallerken.

Du har også muligheden for at benytte din pastatallerken flere gange i løbet af en aften. Når hovedretten er serveret og din gæster slår mave har du mulighed for at smide din pastatallerken i opvaskemaskine da den sagtens kan tåle det, og dermed nå at anrette desserten på din pastatallerken uden dine gæster skænker det en tanke udover det flotte indtryk tallerkenen giver til middagsbordet. Derudover skal der selvfølgelig noget at drikke til desserten. Her kan du med fordel vælge en mousserende vin som serveres i et flot LARA krystal champagneglas, og så har du sørget for hygge til resten af aftenen.

Yderligere information

Vægt 0,87 kg
Størrelse 27,5 × 27,5 × 10 cm
Brand

Farve

Hvid

Opvaskemaskine

Ja

Størrelse

Ø27.5 cm

Du kunne også være interesseret i...

 • Skål, Cylinderformet – VERSO BY CHIC

  49,95 kr.
  Se varen
 • Tallerken, Rund – UNDA BY CHIC

  99,95 kr.149,95 kr.
  Se varen
 • Skål, Rund (Ø 25 Cm) – UNDA BY CHIC

  289,95 kr.
  Se varen
 • SANDRA Champagneglas i krystal (20 Cl)

  59,95 kr.
  Se varen
 • Skål, Rund (Ø 17,5 Cm) – UNDA BY CHIC

  169,95 kr.
  Se varen