Tallerken, Rund (Ø20 Cm), Pasta el. Dessert – LIVELLI BY CHIC

199,95 kr.

Pastatallerken

Livelli BY CHIC

Tallerken til pastaretter eller desserter

Livelli repræsenterer legende linjer, teksturerede overflader og formede kanter. Da Livelli er gennemfarvede, vil der ikke forekomme nogen synlig misfarvning i tilfælde af “chipping”. Pladerne og skåle er alle med en mat eller blank emalje. Kombiner de forskellige farver og former for at opnå de bedste resultater.

Alle produkter fra CHIC tåler opvaskemaskine og egnet til dagligbrug og er et fryd for øjet hos alle dine gæster

Størrelse: Rund 20 cm – højde 3 cm
Tåler maskinopvask

2 på lager

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH781064CH Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Pastatallerken i tidsløst rusikt design

Hvis du ønsker et unikt og kontrastfyldt middagsbord med en pastatallerken, så har du her muligheden for at pifte dine traditionelle kedelige pastatallerken op med en rustik pastatallerken fra CHIC. Med denne pastatallerken fra CHIC er du sikker på at din pastaret bliver fremvist i en pastatallerken på fineste vis, som selv de største italienske restauranter ville være missundelige på. En pastatallerken fra CHIC, er en pastatallerken der tåler en tur i opvaskemaskinen, så du i stedet kan bruge tiden på dine amici, eller hvad der ellers er blevet inviteret til middag.

En alsidig pastatallerken

En pastatallerken fra CHIC er ikke nødvendigvis kun brugbar som pastatallerken. Den kan selvfølgelig også bruge som desserttallerken. Her får du muligheden for at anrette din dessert på en yderst alternativ måde som med sikkerhed vil få dine gæster, som forventer en kedelig flad og hvid pastatallerken, til at falde ned af stolen. Du får både mulighed for at anrette din pasta i pastatallerken på en elegant måde med den store tallerken som en kontrast til den elegante pasta. Men ligesom du kan bruge din pastatallerken til at anrette pasta elegant, kan du også bruge den som desserttallerken og dermed få desserten til at fremstå med en elegance, du sjældent vil kunne finde ved andre anretningsmuligheder.

En rustik pastatallerken der klinger med det pæne og eksklusive

Denne pastatallerken fra CHIC klinger utroligt godt med en eksklusiv bordanretning. Med et par dyre fine krystal vinglas og et fint sølv bestiksæt fremstår bordanretningen med din pastatallerken i en meget højere enhed fordi kontrasten giver anretningen et specielt udtryk.

Dog kan den perfekte pastatallerken fra CHIC også sagtens kombineres med en dåse cola eller noget andet som giver et mere down to earth udtryk. Så det er klart en alsidig pastatallerken.

Livelli  er produceret på den traditionelle måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Yderligere information

Vægt 0,35 kg
Størrelse 20 × 20 × 3,5 cm
Brand

Farve

Hvid

Opvaskemaskine

Ja

Størrelse

Ø27.5 cm

Du kunne også være interesseret i...

 • LARA Vinglas i krystal

  49,95 kr.
  Se varen
 • Tallerken (4 størrelser) – LIVELLI BY CHIC

  99,95 kr.209,95 kr.
  Se varen
 • Tallerken (4 størrelser) – LIVELLI BY CHIC

  99,95 kr.279,95 kr.
  Se varen