Tallerken, Rund – CLARO BY CHIC

129,95 kr.

TALLERKEN CLARO – TIDLØS ELEGANCE

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Fås i 2 størrelser frokosttallerken og middagstallerken, der har et elegant finish og robust kvalitet. Disse tallerken egner sig med sin størrelse på Ø22 og Ø27.5 cm både til frokost, middag eller en lette anretninger. Claro serien består af tallerkener, skåle og meget mere.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

Størrelse: Rund Ø22 cm og Ø27.5 cm
Tåler maskinopvask

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH257500CH Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

TALLERKEN CLARO – TIDLØS ELEGANCE

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Fås i 2 størrelser frokosttallerken og middagstallerken, der har et elegant finish og robust kvalitet. Disse tallerken egner sig med sin størrelse på Ø22 og Ø27.5 cm både til frokost, middag eller en lette anretninger. Claro serien består af tallerkener, skåle og meget mere.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

CHIC tilbyder den optimale kombination af innovative materialer og moderne design, som resulterer i unikke og tidløse bordserviceprodukter, som du kan bruge i årevis.

CHIC er helstøbt harmoni og musisk formgivning samt giver et effektfuldt udtryk, der er tale om høj kvalitet kombinerer med meget specifikke elementer der bidrager til eksklusive og innovative produkter.

CHIC er passion for design og brugervenlighed. Ved at kombinere forskellige produkter til en perfekt match bliver hver madoplevelse en fornøjelse. Du vil have et utal af muligheder for at sætte netop dit eget præg på en perfekt borddækning. Så med en perfekt borddækning fra CHIC så sikker du dig sammen med den perfekt mad, et fryd for øjet og glæde for smagsløgene at du og dine gæster er klar til et veldækket bord.

CLARO BY CHIC

Claro kollektionen er et europæisk produkt og er lavet af stentøj. Farverne opnås ved en særlig proces i færdiggørelsesfasen. Dette resulterer i et unikt produkt, der giver dig mulighed for at tilføje et luksuriøst touch til dit bord.

Yderligere information

Vægt 0,87 kg
Størrelse 27,5 × 27,5 × 10 cm
Brand

Farve

Hvid

Opvaskemaskine

Ja

Størrelse

Ø22 cm, Ø27.5 cm

Du kunne også være interesseret i...

 • Skål, Rund (Ø 25 Cm) – UNDA BY CHIC

  289,95 kr.
  Se varen
 • SANDRA Champagneglas i krystal (20 Cl)

  59,95 kr.
  Se varen
 • Skål, Rund (Ø 17,5 Cm) – UNDA BY CHIC

  169,95 kr.
  Se varen
 • Skål, Cylinderformet – VERSO BY CHIC

  49,95 kr.
  Se varen
 • Tallerken, Rund – UNDA BY CHIC

  99,95 kr.149,95 kr.
  Se varen