Beskrivelse
Tagine den oprindelige brune med låg
Kunne du tænke dig, at lave udsøgt mad? Så skal du helt sikkert prøve en tagine. Dette lerfad er stammer fra Nordafrika og Spanien og er specialdesignet til at at lave simreretter, der er karakteristiske for især det marokkanske køkken.
Denne Tagine fra Regas er produceret i i et af hjemlandende spanien og er lavet af 100% naturmateriale. Regas er kendt for deres mange ovnfaste fade og skåle, som alle er blevet mere og mere populære i Danmark. Grundet deres høje kvalitet og stærke materialer kan de klare hverdagens udfordringer.
Undgå at beskadige dit tagine under brug / Anvend din nye Tagine rigtigt.
Nødvendigt udstyr: Bagepensel + Ovn.
Råvarer: 1-3 spsk Madolie juster mængden efter din Tagines størrelse
Læg din Tagine , låg og bund i blød i rent vand i mindst 2 timer (over nat giver det bedste resultat).
Lad herefter din Tagine tørre ved alm stuetemperatur. Pensel hele Taginen med olie, låg samt bund.
Anbring din Tagine i en kold ovn, og skru varmen op til 150 ° C. Lad den stå sådan et par timer
Sluk for varmen, og lad din Tagine køle helt ned inde i ovnen. Tag den ikke ud.
Efter komplet nedkøling, Tages Taginen ud af ovnen, og pensles igen med olien indvendig (bund og låg)
Lad olien trænge i ind i mindst 1 time. Du er nu færdig til at begynde at anvende Taginen til den traditionelle madlavning.
God fornøjelse
Regas producerer på den traditionelle spanske måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i leret og glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.
Regas produkter er inspireret af det traditionelle spanske landkøkken og med et tydeligt formsprog. fremstillet i stentøj, som er brændt ved 1280 grader, hvilket giver de en fantastisk robusthed. Tåler fryser, mikrobølgeovn, ovn, placering under ovnens grillelement samt vask i opvaskemaskine. Den emaljerede overflade gør det let at rengøre produktet efter anvendelse. Emaljen er hård, stærk og tæt som glas, hvilket gør det umuligt for smag, fugt, farve og lugt fra madvarer at trænge igennem.
Tåler mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske og glaskeramiske kogeplader og maskinopvask og skåle / fade kan bruges på grillen.
Det originale Traditionelle Terracotta/Rødler fra Spanien.
“Back to nature” – Terracotta er meget brugt blandt Street Food restauranter verden over.
TERRACOTTA 100% NATURMATERIALE
Terracotta produkter fra Regas stammer helt tilbage fra år 1821, hvor Baltasar Regas grundlagde virksomheden beliggende i Breda, Spanien, dengang var fabrikken på kun 300m2 og en produktion på ca. 200 stykker om dagen.
Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel eller duftgener.